De eerste pagina
Image default
Aanbiedingen

Schilder vacatures

Schilder Actief Construct

West-Vlaanderen 8780 oostrozebeke Functie uw takenpakket bestaat uit: De verf toebereiden verftechnieken uitvoeren ( wordt aangeleerd ) de werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor spul de te beslaan ondergrond toebereiden en plamuur, grondverf,. . . klikken de eerste, de tussen- en de afwerkingslagen klikken aanbod een goed loon ( pc 124 ), vast afspraak na de interimperiode, de nodige opleiding en wij verzekeren u een aangename werksfeer!

Jouw profiel bent u gemotiveerd en kan u onafhankelijk en ook in groep werken? dan bent u bij ons handel aan het juiste adres.

De afwerkingsopdrachten, het werktuig of schuurmiddelen en de staat van het oppervlak op fundament van technische papieren, fiches,. . . geconstateerd, afwerkingen uitvoeren in een domein :

precisiewerk, een oppervlak voorbereiden of voltooien :

gladschuren, polijsten, glanzen, het stuk schoonmaak ( ontvetten, afkrabben, wassen, … ), preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, een product voor de stoffering en dekking van oppervlakken klikken ( film, smeermiddel, verf,. . . ), de documenten afdekken ( beschutten, inwikkelen,. . . ) en versturen, het oppervlak schaven, natellen ( oneffenheden, uitzicht,. . . ) en bijwerken, een oppervlak voorbereiden of voltooien :

afslijpen, afbramen, met kruit bestrijken Geen specifieke studievereisten

vacatures

https://www.vindazo.be/keywords/schilder.html