De eerste pagina
Image default
Financieel

Een doorlopend krediet aanvragen als particulier?

Heeft u een persoonlijke lening nodig en zou u daarom graag een doorlopend krediet als particulier aanvragen? Dan bent u bij Goed Lenen helemaal aan het juiste adres. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers met het lenen van geld. Daartoe kunnen we kundig advies verstrekken, dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Er bestaan verschillende vormen van leningen, met elk hun eigen voordelen en nadelen. Wij informeren u over de mogelijkheden, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Door middel van onze samenwerking met verschillende kredietverstrekkers kunt u zo een doorlopend krediet als particulier aanvragen met gunstige voorwaarden.

Flexibel lenen met een doorlopend krediet als particulier

Als u graag geld wilt lenen maar u niet precies weet welk bedrag u wilt lenen en wanneer u het geld precies nodig heeft biedt een doorlopend krediet voor een particulier een goede oplossing. U kunt dan geld lenen tot een maximaal bedrag, de kredietlimiet genoemd.

Op deze manier heeft u altijd wat extra geld achter de hand, mocht u het onverwachts nodig hebben. Hoewel een doorlopend krediet in bepaalde situaties veel voordelen kent, kan het ook een onzekere vorm van lenen zijn waar diverse nadelen aan kleven.

De voor- en nadelen van een doorlopend krediet voor particulieren

Kiezen voor een doorlopend krediet als lening brengt diverse voordelen en nadelen met zich mee. Met een doorlopend krediet bent u niet verplicht om het complete bedrag dat u wilt lenen in een maal op te nemen. De rente die u over de aflossing betaalt geldt slechts over het bedrag dat u heeft opgenomen. Heeft u een bedrag al afgelost? Dan kunt u dit weer opnieuw opnemen.

De aflossing van het doorlopend krediet is verder boetevrij. Tegen deze voordelen staan ook enkele nadelen. Zo maakt een doorlopend krediet voor particulieren het wel erg makkelijk om geld op te nemen. Ook varieert de rente die u betaalt continu en kan deze zowel omhoog gaan als omlaag. U geniet niet van fiscale voordelen bij de rente en de looptijd van het doorlopend krediet is niet vooraf vastgesteld.

Advies gewild? Neem dan contact op!

Zou u graag advies ontvangen over een doorlopend krediet voor een particulier? Goed Lenen helpt u graag met het afwegen van de voor- en nadelen en voorziet u van advies op maat.

U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar (0545) 221 299 of het contactformulier in te vullen. Wij plannen graag een afspraak voor een eerste adviesgesprek met u in.

https://www.goedlenen.nl