De eerste pagina
Image default
Aanbiedingen

Architectenbureau in Antwerpen, ook voor verbouwingen

Er zijn maar weinig mensen die direct denken om een architect in te schakelen als ze over een verbouwing nadenken. Er kleeft toch een ander imago aan de term ‘architect’.  Architecten ontwerpen huizen en laten ze bouwen. Toch is het in veel gevallen een goede keuze om bij een verbouwing een architect in te schakelen. Ook Daan Van Troyen bvba uit Hombeek, een architectenbureau in Antwerpen (provincie) wordt regelmatig ingeschakeld voor vragen omtrent verbouwingen van bijvoorbeeld huizen en kantoorpanden. Vooral bij de grotere verbouwingen worden architecten ingeschakeld.

Wanneer een architect inschakelen?

Kijk, als u uw badkamer gaat laten slopen om er een nieuwe in te laten zetten of uw keuken of benedenverdieping eens onder handen wil nemen, dan heeft u negen van de tien keer geen architect nodig. Het inschakelen van een goede aannemer volstaat dan vaak wel. Maar wil u grotere verbouwingen uitvoeren, denk aan het verplaatsen van een muur, het maken van een uitbouw of een andere grotere ingreep, dan is het inschakelen van een architectenbureau zoals dat van Daan Van Troyen bvba nabij Antwerpen aan te bevelen. Met name als het om veranderingen gaat betreffende de constructie van de woning. Maar ook als het uiterlijk door de verbouwing aanzienlijk gaat veranderen. Een architect is tenslotte geschoold om niet alleen tot een veilige constructie te komen maar ook om bijvoorbeeld de uitbouw goed te laten samensmelten met de huidige woning en het straatbeeld.

Denk ook aan de nodige vergunningen bij verbouwingen

Het eerdergenoemde architectenbureau uit Hombeek, in de provincie Antwerpen, wil klanten een totaalpakket bieden. Bij verbouwen komt een hoop kijken. Eerst wil het architectenbureau uit Antwerpen goed de wensen bespreken met de klant. Als er een overeenstemming is dan gaat de architect verder om de plannen concreet te maken. Als daar een fiattering voor is, kan de architect de klant werk uit handen nemen door elke stap van de verbouwing te begeleiden. Denk aan het vinden van de juiste aannemer en het aanvragen van de nodige vergunningen.

Gerelateerde artikelen

Herbalife Nutrition France Online

Vijf dingen waar je op moet letten bij het kopen van een matrastopper

Een limousine huren via het beste verhuurbedrijf