De eerste pagina
Image default
Beauty en verzorging

Injectables Clinic

Injectables Clinic is een kliniek gespecialiseerd in Botox en Fillerbehandelingen.

We hebben een gespecialiserd team van artsen met een gezamelijke behandelhoeveelheid van meer dan 20.000. Daarmee zijn wij een van de meest vooraanstaande klinieken in Nederland. 

Onze range van behandelingen bestaat uit medische behandelingen en esthetische behandeingen. Op het gebied van medische behandelingen met botox zijn wij oa gespecialiseerd in de behandeling van overmatige transpiratie, tandenknarsen, migraine en depressie. 

Esthetisch kunnen wij behandelingen aanbieden op het gebied van voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, fronslijnen. Ook bieden wij preventieve behandelngen aan om te voorkomen dat rimpels in die regio’s ontstaan. 

Op het gebied van Fillers zijn er ook legio mogelijkheden. Onder andere maar niet beperkt tot lipvolume, wangen, neus lippenplooi, marionettelijnen, rokerslijnen, kin en kaaklijn. 

Gevestigd in Amstelveen, en goed bereikbaar met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid en de metro 51 stopt bij ons voor de deur. U kunt vrijblijvend een consult inplannen bij een van onze artsen. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. 

http://www.injectablesclinic.nl