De eerste pagina
Image default
Gezondheid

De Italiaanse man wilt allemaal een groter geslachtsdeel

De Italiaanse man wilt allemaal een groter geslachtsdeel

Dat juist de Italiaanse mannen allemaal het verlangen hebben naar een groter geslachtsdeel komt natuurlijk niet als een verrassing. Het volk dat vol macho’s en temperament wilt naast zich helemaal om trainen tot een slanke maar gespierde man nu ook massaal aan de P-vergroting. Dat hier bij een ingreep waarbij ze onder het mes moeten ook een risico schuil gaat blijkt deze italianen niet uit te maken.

Ruim 20% stijging in het aantal verlengingen in 2014 op 2015. Dit melden een persbureau uit Italië. Het zou vooral gaan om de mannen tussen de 18 en 40 jaar oud. In Italië kiest men echter wel voor een zeer aparte methode. Het is niet geheel on gebruikelijk om een nieuw soort siliconen in de P te injecteren waardoor het orgaan tot wel 30% toeneemt in grote. Dit geeft echter wel een Nep P.

Ondanks dat Italië natuurlijk wel altijd een trend zetter is op het gebied van cosmetische schoonheid. Zien wij ook al een stijging in west Europa onder de normale man doe ontevreden is of helaas wat minder bedeeld is. Echter kiezen de meeste West Europeanen voor een zeer veilig alternatief. Namelijk niet onder het mes!

Zonder onder het mes te gaan de P te verlengen:
Door een kuur zoals Male Size te gebruiken in de vorm van pilletjes, zorg je dat je lichaam zelf in de intieme zone voor die lang gewenst verlenging zal zorgen. Dit gebeurd omdat de bloedlichaampjes beter gaan functioneren, waardoor de weefsels in het scrotum ook door ontwikkelen en meer lengte en dikte krijgen. In ongeveer 1 a 2 maanden heb je al duidelijk blijvend resultaat.

 

Bestel Male Size vandaag

http://www.malesize.nl