De eerste pagina
Image default
Marketing

Gebruik een videoproductie om de website van je bedrijf in Antwerpen dat extraatje te geven

Zoek je een nieuwe manier om de website van je bedrijf of evenement te doen opvallen tussen alle andere websites? Dan kan je best eens ten rade gaan bij Videofy in Boechout. Dit productiehuis in Antwerpen maakt onder andere een videoproductie om je branded content op te kalefateren. Een duidelijke en knappe video, laat mensen langer met interesse kijken. Deze interesse wordt dan misschien wel omgezet in het kopen van een product of het bestellen van een ticket voor een evenement.

Pimp je website met een videoproductie

Als je interesse hebt om een videoproductie te laten maken rond je bedrijf of evenement in Antwerpen, dan heb je nog verschillende opties. In eerste instantie kan je de volledige productie overlaten aan de professionele contentmakers van dit bedrijf. Zo weet je zeker dat alles in orde zal zijn en dat de video goed zal scoren op je website. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het grotendeels zelf te organiseren en enkel hulp in te schakelen van dit bedrijf. Zo kan je onder andere zelf filmen maar wel hun materiaal of videostudio huren. Ben je toch niet helemaal zeker van je idee, kan je hen ook om videoadvies vragen. Zo kan je je plan van aanpak even aftoetsen bij mensen die er echt iets van weten. Voor je het weet, heb je leuke content om te gebruiken op je website maar ook om bepaalde evenementen te promoten of werknemers te verrassen met een leuk extraatje.

Creëer betere branded-content

Als je een videoproductie laat maken door dit bedrijf in Antwerpen, dan weet je zeker dat mensen langer op je website zullen blijven hangen. Neem bij interesse contact met hen op of vraag naar beschikbaarheden voor het huren van hun videostudio. Je kan het afsprakenformulier invullen of even telefonisch contact opnemen. Verder kan je ze ook bereiken voor vragen via het e-mailadres of het contactformulier dat je kan vinden op hun website.