De eerste pagina
Image default
Aanbiedingen

Pokémonkaarten kopen voor België en Nederland bij deze webshop

Zijn uw kinderen helemaal wild van Pokémonkaarten? Of verzamelt u kaarten voor uzelf? Dan weet u vast dat het best een dure hobby kan zijn. Nieuwe sets zijn snel uitverkocht of worden veel te duur aangeboden, waardoor u als verzamelaar uit België of Nederland amper Pokémonkaarten kan kopen. HiroCards verkoopt kaarten tegen een correcte prijs aan verzamelaars uit Vlaanderen, Brussel en Nederland. Ze zijn veel goedkoper dan fysieke speelgoedwinkels, die vaak gebruik maken van de hype. Ontdek hun aanbod!

Koop je kaarten online

In hun webshop bieden ze allerlei verschillende sets en formaten aan. Wilt u proberen een volledige set te sparen? Dan is een boosterbox waarschijnlijk de beste optie. Deze dozen bevatten 36 pakjes waardoor u al meteen een goede basis heeft voor uw masterset. Bent u van België of Nederland en wilt u Pokémonkaarten van een specifieke set kopen? Dan kan u per set kijken wat er in de aanbieding is. Momenteel is Celebrations de nieuwste set. Deze set werd ontworpen als eerbetoon aan het 25-jarig bestaan van Pokémon en bevat reprints van allerlei populaire kaarten uit eerdere sets. Denk hierbij aan de Charizard, Venusaur en Blastoise van de allereerste set of de Birthday Pikachu-kaart. Door de populariteit van deze set, wordt hij in vele andere winkels al voor enorm veel geld aanboden. Ontdek of HiroCards nog producten van Celebrations heeft op bekijk hun andere producten! U kan uw favoriete producten simpelweg online bestellen en laten leveren in Vlaanderen, Brussel of Nederland. Zij pakken uw bestelling zorgvuldig in zodat de doos niet beschadigd wordt.

Pre-order de nieuwste sets

Doordat Pokémon nog steeds zo populair is, blijven er nieuwe sets uitkomen. Wilt u de nieuwste sets niet missen? Houd dan hun website in het oog zodat u tijdig een pre-order kan plaatsen. Zo bent u als verzamelaar uit België of Nederland zeker dat u de Pokémonkaarten voor een goede prijs kan kopen.