De eerste pagina
Image default
Zakelijk

Een schoon huis met de juiste schoonmaakmiddelen

Het schoonmaken van je huis staat vast niet hoog op je lijstje met leuke activiteiten. Met de juiste schoonmaakmiddelen gaan de schoonmaakklussen in huis een stuk sneller en wordt alles bovendien beter schoon. Zo hou jij tijd over voor de echte leuke dingen in het leven!

 

Schoonmaakmiddelen voor je keuken

 

De keuken kan behoorlijk vies zijn nadat je uitgebreid hebt staan kokerellen. In de keuken is hygiëne heel belangrijk, dus schoonmaken is dat ook. Laten we meteen met de lastigste klus beginnen: de oven. Het hardnekkige vuil in de oven pak je aan door een bakje met citroenschijfjes in de oven te zetten. Na tien minuten is het vet zacht geworden en kan je het veel makkelijker verwijderen. De wanden maak je daarna schoon met allesreiniger. Bestaat de buitenkant van je oven deels uit RVS? Laat het materiaal weer glanzen met een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor RVS. De rest van de keuken reinig je met een multi-keukenreiniger. Deze multi-reiniger is geschikt voor alle watervaste oppervlakken en verwijdert vet en vuil. Je maakt er niet alleen tegels en vloeren mee schoon, maar ook snijplanken en ander keukenmateriaal. De multi-reiniger is zelfs geschikt voor de handafwas.

 

Je badkamer weer spik en span

 

Kraanwater bevat kalk en in je badkamer zetten deze kalkresten zich af tegen de muur, op kranen en op de douchekop. Ook op je douchecabine zit vaak een witte waas. Met een hygiënische sprayreiniger en een tegelreiniger verdwijnen deze kalkvlekken als sneeuw voor de zon. Kalkvlekken voorkomen? Het is een kleine moeite om na elke douchebeurt de deur van de douchecabine met een wisser droog te maken. De voegen in de badkamer reinig je met behulp van allesreiniger of toiletreiniger. Eventueel gebruik je een precisieborstel om bij de moeilijk bereikbare plaatsen te komen.

 

Koop je schoonmaakmiddelen groot in

 

Maak het jezelf gemakkelijk en koop jouw schoonmaakproducten in bulk. Zo bespaar je een hoop geld en weet je zeker dat je altijd de juiste schoonmaakproducten in huis hebt.