De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Overweeg om een Teflon coating aan te laten brengen

Het is algemeen bekend dat een Teflon coating dé ideale oplossing is om uw producten beter te beschermen. Maar wat is zo’n coating nu eigenlijk? Een Teflon coating is een anti-kleef coating die in verschillende industrieën en sectoren veel gebruikt wordt bij diverse productieprocessen. Vooral apparaten en materialen voor voedselbereiding, printplaten en reactorbekledingen hebben baat bij deze kleeflaag. Maar ook in de farmaceutische en chemische sector wordt dit graag gezien. SINVACON is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in plasmabehandeling en plasmasystemen voor een grote waaier aan toepassingen en sectoren. U schakelt hen dus met een gerust hart in als u beroep wilt doen op hun professionele diensten.

Een doeltreffende kleeflaag

De reden waarom een Teflon coating zo vaak toegepast wordt, is dat deze doeltreffende kleeflaag breed toepasbaar en bestand is tegen een hoge gradatie hitte en chemische stoffen. U doet er dus zeker goed om uw apparatuur en materialen te laten behandelen door deze specialist. Ervaart u problemen op hechtingsvlak? Of heeft u moeilijkheden bij het verlijmen of printen? Dan staan de ervaren medewerkers voor u klaar om een doeltreffende oplossing te bieden in de vorm van Teflon coating. Bovendien biedt deze expert de mogelijkheid om met lagedruk plasmasystemen verschillende oppervlaktes te behandelen. Dit is een kostenefficiënte en milieuvriendelijke manier om de hechting van de coating aan uw materialen en apparatuur te versterken.

Ontdek wat deze specialist voor u kan betekenen

Bent u werkzaam in een industrie waar een Teflon coating een meerwaarde kan bieden aan uw producten? Dan doet u er goed aan om contact op te nemen met de deskundige medewerkers van SINVACON. U bereikt hen eenvoudig door telefonisch contact op te nemen of door het contactformulier in te vullen. U kunt dan al uw vragen stellen en komt meteen meer te weten over de uitgebreide dienstverlening van deze specialist. Wanneer laat u een Teflon coating aanbrengen op uw producten?

https://www.sinvacon.be/