De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Originele visitekaartjes ontwerpen en laten drukken

Visitekaartjes drukken 

Visitekaartjes zijn de perfecte manier om een goede indruk achter te laten op je klanten. Als primaire reden zijn visitekaartjes natuurlijk handig omdat je  zo je contactgegevens op een makkelijke manier achterlaat bij een klant. Daarnaast is het een professionele manier. Het laat aan je klanten zien dat je er serieus mee bezig bent. Het straalt professionaliteit uit.

Personaliseren van visitekaartjes

Het mooiste visitekaartje is natuurlijk het kaartje dat je zelf hebt gepersonaliseerd. Tegenwoordig kunnen steeds meer dingen via het online weg geregeld worden, zo ook visitekaartjes drukken. Visitekaartjes drukken kan op twee manieren. Digitaal drukken en offset drukken. Bij digitaal drukken zijn de opstartkosten per opdracht lager en is de levertijd meestal sneller. Een ander groot voordeel van digitaal visitekaartjes drukken is dat u de keuze heeft uit tien verschillende soorten papier. Daarnaast kunt u een eigen formaat invullen. Als extra kunnen de hoeken afgerond worden, de kaartjes voorzien worden van laminaat of perforatielijn en kunnen de kaartjes genummerd worden.

Bij offset drukken worden er opdrachten van meerdere klanten gecombineerd. Dit heeft als voordeel voor jou dat de kosten verdeeld worden over meerdere partijen en dit heeft als gevolg dat je een goedkope bestelling hebt en tegelijkertijd een grote oplage visitekaartjes. Offset drukken wordt meestal pas gedaan vanaf 1000 stuks, dit is zo omdat het rendement anders niet hoog genoeg is. Bij offset drukken zijn er in tegenstelling tot digitaal drukken niet veel mogelijkheden. Bij offset drukken kunt je maar kiezen uit twee papiersoorten. Daarnaast zijn er enkele standaard formaten te kiezen. Het nadeel van offset drukken is dat het langer duurt dan digitaal drukken. Wil je dus snel je visitekaartjes in huis hebben? Kies dan voor digitaal drukken!

Contact opnemen met het bedrijf

Als je visitekaartjes wilt laten drukken dien je een goed bedrijf te zoeken. Hierbij is het verstandig om te letten op de service en de randzaken. Zo wil je natuurlijk ruime keuze hebben uit soorten papier, formaten etc. Daarnaast wil je natuurlijk als er wat is snel contact op kunnen nemen met het desbetreffende bedrijf. Goede contactgegevens en bereikbaarheid is dus een ding waar je rekening mee moet houden.  Zoals eerder verteld hangt de levertijd af van de methode die je kiest. Digitaal drukken is sneller, offset drukken is iets langzamer.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/visitekaartjes-drukken