De eerste pagina
Image default
Dieren

Een geschikt dierenpension vinden in Oost-Vlaanderen was nog nooit zo makkelijk

Vertrekt u binnenkort op vakantie of heeft u door omstandigheden opvang nodig voor uw huisdier? Ga eens langs bij Pension De Ark in Lochristi, dicht bij Gent. Dit dierenpension in Oost-Vlaanderen biedt kwalitatieve opvang aan voor uw hond en kat. Met meer dan 40 jaar ervaring, is uw huisdier bij hen in veilige handen. Pension De Ark is een onconventioneel pension. Dit betekent dat ze geen deel uitmaken van een grotere groep en dus onafhankelijk zijn. Eigenaars Marijke De Wilde en Ivan Hongenaert handelen in functie van hun cliënteel en proberen zo goed mogelijk aan diens behoeften te voldoen.

Ontdek de voordelen van kunstgras in een hondenkennel

Het dierenpension in Oost-Vlaanderen evolueerde in de loop der jaren tot een hoogwaardig en volledig uitgerust pension. De hondenverblijven zijn stuk voor stuk uitgerust met kunstgras. Voor de hond maakt dit geen verschil met natuurlijk gras, maar qua onderhoud en netheid is het een wereld van verschil. Dankzij het kunstgras kunnen de honden geen putten meer graven en kan iedere volgende logé genieten van een onberispelijk stukje gras. Wanneer het regent verandert het terrein niet in een modderpoel en blijft de vacht van jouw lieveling schoon en moddervrij.

Het welzijn van uw dier staat voorop

Naast honden hebben ze ook verblijven speciaal ingericht voor katten. Voorzien van speeltjes, krabpalen en ligplankjes is het een aangename plek om te vertoeven en kan uw kat in alle rust doen waar hij of zij zin in heeft. Om de gezondheid van alle dieren te beschermen vraagt de kennel om uw huisdier jaarlijks te laten vaccineren. Sommige vaccinaties zijn langer dan een jaar geldig, afhankelijk van welk merk er gebruikt is. Controleer dit tijdig, zodat u uw dier zonder zorgen in de opvang kan achterlaten. Lijkt dit dierenpension in Oost-Vlaanderen u interessant maar wilt u graag met eigen ogen zien hoe het er aan toe gaat? U kan het pension iedere dinsdag-, woensdag- en donderdagvoormiddag vrij bezoeken. Op andere dagen dient u eerst een afspraak te maken.