De eerste pagina
Image default
Aanbiedingen

Een uitstekende dienstverlening voor de reiniging van afzuigsystemen in de horeca

Iedereen die een zaak heeft in de horeca weet hoe belangrijk het is om hygiënisch te werken. U wilt namelijk ervoor zorgen dat de gezondheid van uw werknemers en klanten gewaarborgd blijft. Om dit te doen is het belangrijk om dagelijks alles schoon te maken. Bij deze schoonmaakbeurten gebeurt het toch dat moeilijk te bereiken oppervlakken of hoekjes niet goed genoeg worden gereinigd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de reiniging van afzuigsystemen, een essentiële installatie in de horeca. Om hierin grondig te werk te gaan, schakelt u het best Valor Services in. Zij zijn gespecialiseerd in toestellen reinigen en onderhouden die specifiek bedoeld zijn voor horecaondernemingen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over hygiëne.

Alles wat u nodig heeft qua gezondheid en hygiëne

Naast de reiniging van afzuigsystemen van de horeca zullen de medewerkers van Valor Services u ook attent maken op een luchtbehandelingssysteem. Dit systeem installeren ze dan ook maar al te graag voor u en daarbij vertellen ze over de voordelen die u hieruit haalt. Zo zult u merken dat de lucht in de werkruimtes van uw onderneming van aanzienlijk hogere kwaliteit wordt. Ideaal voor de gezondheid en daarbij ook een belangrijke factor op vlak van hygiëne. De enthousiaste medewerkers van Valor Services doen het allemaal voor u.

Schakel de diensten in van deze specialist

In alle zaken omtrent de hygiëne en leefomgeving van uw keuken of andere werkruimtes in de horeca kunnen de specialisten van Valor Services u helpen. Zo laat u een reiniging van de afzuigsystemen in de horeca door hen doen en zullen ze kijken welke diensten u nog meer zou kunnen gebruiken. Heeft u interesse in een luchtbehandelingssysteem? Dan vraagt u naar de mogelijkheden van een luchtbehandelingssysteem bij Valor Services. Zij komen graag langs en bekijken de mogelijkheden in uw situatie. Twijfel niet om contact met hen op te nemen.