De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Spreken is zilver, lockers zijn goud: metalen lockers van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een standaard model metalen lockers? Of zoekt u juist lockers met een speciale toepassing – iets unieks en gewaagds? Welke type locker u ook zoekt: het einde van de zoektocht is nabij. Eurobox Continental is dé bestemming voor alle soorten metalen lockers in Wijnegem en met uitbreiding over heel Vlaanderen. Hoe dat komt? Soms heeft u zo’n specifiek idee in gedachten dat geen enkele aanbieder u kan helpen. Dat is bij dit bedrijf wel anders: hier wordt eigen, creatieve input op prijs gesteld en geprezen. Samen met u wordt er gewerkt aan een oplossing. Geen enkele uitdaging is te gek. Uitdagingen worden juist met open armen verwelkomd. U kunt ervoor kiezen om kasten in wanden te integreren, maar het is ook mogelijk een hangend systeem te laten installeren.

 

Het personaliseren van uw lockers

Bij sommige bedrijven wordt u herhaaldelijk van het kastje terug naar de muur gestuurd, maar bij Eurobox Continental uit Wijnegem te Vlaanderen mag u rekenen op service van de bovenste plank (uit het bovenste kluisje). Uw metalen lockers worden gemakkelijk aangepast aan uw specifieke wensen. Wilt u uw kluisjes een specifieke kleur geven, dan is ook dat een optie – denk bijvoorbeeld aan een kleur die matcht met uw bedrijfslogo. U kunt eveneens kiezen voor metalen lockers met een print. Dit zijn bedrukte lockers die uw bedrijf, school of kantoor een vrolijke en inspirerende uitstraling geven. Uw lockers toveren het lokaal, of de ruimte om tot een fraai kunstwerkje.

Toepassen van verschillende systemen

Uw metalen lockers kunnen op verschillende manieren geopend en gesloten worden. De Eurobox Continental medewerkers zullen u uitleggen wat precies een Stand-Alone systeem is (geopend met pas en scanner), het Centraal Pasbeheer (een beheerder kent smart lockers toe aan gebruikers) en het Web-based Systeem, waarbij de vergrendeling van de locker digitaal plaatsvindt. Elk systeem heeft unieke voordelen en het is aan u te bepalen wat het beste bij u past.

https://eurobox.be/