De eerste pagina
Image default
Bedrijven

Antwoordservice uitbesteden

Ondernemingen hebben de hele dag door te maken met verschillende telefoontjes. Het beantwoorden van deze telefoontjes is zeer belangrijk. Het zou namelijk zomaar eens kunnen dat er een mogelijke klant belt. Het beantwoorden van de telefoontjes is heel belangrijk omdat de klant op dat moment een eerste indruk krijgt van het bedrijf. Wanneer dit op een onprofessionele manier gebeurd zou de klant al snel kunnen denken dat de onderneming kwalitatief niet goed is. Niet alleen klanten maar ook mogelijke partners bellen vaak ondernemingen.

Als ondernemer zelf ben je niet altijd in staat om de telefoontjes te beantwoorden. Het liefst zou je dit natuurlijk wel willen doen, maar er zijn ook een tal van andere werkzaamheden die gedaan moeten worden. Het kan daarom dus voorkomen dat je regelmatig gemiste oproepen op je telefoon zult hebben. Een manier om deze gemiste oproepen te voorkomen is door een telefoondienst uit te besteden aan een inbound callcenter. Een inbound callcenter neemt alle binnenkomende telefoontjes op. Hierdoor hoeft de onderneming geen gemiste oproepen te ervaren. En worden de klanten en partner netjes te woord gestaan. Na ieder gesprek ontvangt de ondernemer een verslag. Zo kan er precies inzicht worden gehouden in wat er wel en niet is gezegd. Daarnaast is het ook goed mogelijk om de telefoniste in te lichten met informatie over hoe jij het liefste de telefoon beantwoord wilt hebben.

Een nadeel is hierbij wel dat het uitbesteden aan een telefoonservice geld kost. Vaak betaal je wel per gesprek. Je moet dus een overweging maken tussen de kosten en baten van de telefoondienst. Als je op een dag heel veel telefoontjes ontvangt zou je wellicht goedkoper uit kunnen zijn met het aannemen van een telefoniste. Het is vaak mogelijk om een telefoondienst voor een periode uit te proberen. Hierdoor weet je heel goed waar je aan toe bent.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/