De eerste pagina
Image default
Aanbiedingen

Uw zwembad verwarmen met de zon: goedkoper, duurzamer en snel terugverdiend

Wist u dat u met de zonnecollectoren van Blozoen uit Wevelgem uw zwembadwater kunt verwarmen met de zon? Deze collectoren vangen de energie van de zon op en verwarmen daar uw water mee. Dat water wordt via een automatische regelaar toegevoegd, als de temperatuur van het zwemwater te ver daalt. U heeft zelfs op bewolkte dagen aangenaam zwemwater en kunt het zwemseizoen dus extra rekken. Deze specialist maakt zonnecollectoren voor zwemvijvers en zwembaden en doet dat zowel voor particulieren als openbare gelegenheden. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak en klanten in heel Europa, zijn zij de specialisten om te bellen als u uw zwembad ook wilt verwarmen met de zon.

Altijd op temperatuur

De zonnecollectoren van deze specialist hebben een ronde en bolle vorm. Ze worden op het dak geplaatst of in een veld zodat ze de hele dag zon kunnen vangen. U geeft zelf aan welke temperatuur u wilt dat uw water heeft en het systeem zorgt ervoor dat dit constant zo blijft. Met deze optie kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen en met die besparingen heeft u uw investering heel snel terugverdiend. Vanaf dat moment kunt u uw zwembad bijna gratis verwarmen met de zon, want de collectoren gaan lang mee en hebben nauwelijks onderhoud nodig. U heeft altijd lekker water, u verwarmt voor een tiende van uw originele rekening en bent nog duurzamer en milieuvriendelijker ook.

Uw opties bespreken

Wilt u uw zwemvijver of zwembad verwarmen met de zon dankzij Blozoen uit Wevelgem? Neem dan contact op met deze Belgische specialist via e-mail of telefoon. Ze leveren producten in heel Europa en kunnen u exact vertellen wat er in uw situatie mogelijk is en hoeveel dat gaat kosten. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte en bepaalt u zelf of dit de beste oplossing is voor u. Besluit u uw zwembad te verwarmen met de zon, dan krijgt u vast geen spijt.