De eerste pagina
Image default
Groothandel

Plaats een bestelling bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen

Wilt u graag samenwerken met een betrouwbare horeca leverancier voor uw onderneming in West-Vlaanderen? Zoek niet langer, wij vertellen u graag meer over de professionals van Biervliet Freez Center bvba, gevestigd in Diksmuide. Deze groothandel heeft voor ieder wat wils iets beschikbaar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar smakelijke droogvoeding? Gekoelde producten, producten die u in de diepvries kunt bewaren of non-food items? Dan zit u goed bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen. Bij hen kiest u elke dag opnieuw voor de beste kwaliteit binnen de branche.

Betaal enkel de beste prijzen

Deze horeca leverancier in West-Vlaanderen is lid van de AZ-food horecagrossiers. Dit is een aankoopgroepering waardoor de leden sterker kunnen onderhandelen bij verschillende leveranciers. Het resultaat? Als klant betaalt u enkel de scherpste prijzen! Bij dit bedrijf uit Diksmuide betaalt u dus enkel de laagste kostprijs voor uw verse producten en non-food artikelen. Neem een kijkje in de webshop van de leverancier en maak zelf de keuze welke producten er perfect passen bij uw onderneming. Bestelt u voor 5u in de ochtend? Dan krijgt u uw bestelling dezelfde dag nog geleverd.

Bekijk het aanbod en kies uw favoriete producten

Ligt uw onderneming aan de Belgische kust of een andere regio in West-Vlaanderen? Dan leveren zij dagelijks uw gekozen producten. Twee keer per week worden er in de regio’s Gent en Meetjesland ook bestellingen rondgebracht. Wilt u uw bestelling liever zelf komen ophalen? Dat kan in het magazijn van Biervliet Freez Center bvba. Ontdek meteen zelf de kwaliteit van de producten van deze horeca leverancier in West-Vlaanderen. Bekijk het aanbod en plaats een bestelling. Dit kan zowel telefonisch als via mail. Heeft u nog vragen voor de medewerkers van het bedrijf? Ook dan kunt u gerust even contact opnemen met hen. Zij staan klaar met een professioneel antwoord op al uw vragen!

https://site.freezcenter.be/