De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een online marketing bureau inhuren

Een online marketing bureau inhuren

We zien dat het aantal mensen dat een online marketing bureau ingeschakeld aan het groeien is. Vooral de zakelijke sector doet dit steeds meer. Maar ook krijgen wij vaak de vraag hoe vind je een Betaalbaar online marketing bureau belgie? Het antwoord hoeft niet moeilijk te zijn. Zorg ervoor dat je genoeg tijd neemt en voldoende offertes aanvraagt. Op deze manier kun je namelijk maximaal besparen. Door de verschillende prijzen langs elkaar te leggen heb je een machtige onderhandelings factor. Soms helpt het zelfs om onderling ervoor te zorgen dat deze marketingbureaus tegen elkaar gaan bieden. Echter is dit niet altijd het geval, want ze hebben natuurlijk ook vaste lasten. Grotere bureau’s zijn vaak duurder omdat ze personeel ook moeten doorbetalen als er geen werk is. Daarnaast gaat de huur en de rekening voor gas water en licht ook steeds door.

Geld verdienen met een affiliate site

Consumenten kiezen steeds vaker voor een Affiliate marketing website ontwerpen. Dit doen ze omdat ze op deze manier een leuk zakcentje vanuit huis bij kunnen verdienen. Gemiddeld gezien zijn de meeste hier 4 tot 6 uur mee bezig. De opbrengsten variëren tussen de 100 en 2500 euro per maand. Door een blog of informatie artikel op je website te zetten met een goede affiliate link kun je beginnen met het verkopen van producten. 

De grote namen hebben een vergoeding tot wel 12% van het totaalbedrag, maar bij de kleinere kan dit oplopen tot wel 50%. Het is een keuze die je zelf moet maken, want uiteindelijk wil je zoveel mogelijk verdienen. In de meeste gevallen verkopen de grotere namen wel wat meer en daardoor loopt daarvan de omzet dan ook veel op. Echter geven zij wel een lager percentage, omdat ze eenmaal “ niet afhankelijk” zijn van deze nieuwe klanten. Dit is hun mening, maar in de praktijk blijkt toch wel dat affiliates veel mensen doorsturen naar deze bedrijven. Puur en alleen omdat ze een eigen ervaring of verhaal hebben waarmee ze goed ranken in Google of andere zoekmachines.

De affiliate held plugin bestellen

Voor onze affiliate websites gebruiken wij altijd de Affiliate Held plugin. Dit is namelijk de makkelijkste plugin voor WordPress als je kijkt naar het toevoegen van producten. Daarnaast kun je verschillende netwerken tegelijkertijd op de website gebruiken. De producten voeg je toe op basis van EAN nummer. Deze plugin zoekt dan zelf naar de bedrijven dit product verkopen. Daarna kun je ze met een snelle code of met de AffiliateHeld knop toevoegen in berichten en pagina’s. Als er meerdere winkels zijn laat hij de prijzen zien van de top 3 winkels. Dit kun je filteren op prijs of naam. Eventueel kun je ook alle bedrijven laten zien die dit product verkopen. De bezoeker kiest dan zelf waar hij of zij dit gaat kopen.