De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Stijlvolle eiken fineer plinten geven uw vloer de perfecte uitstraling

Met het laten leggen van een mooie eiken vloer geeft u uw woonkamer de klasse waar u naar op zoek bent. Maar helemaal af wordt het pas met de juiste afwerking. Die verzorgt u met eiken fineer plinten van dezelfde kwaliteit als de parketvloer. De eiken plinten kunt u qua kleur afstemmen op de vloer. Of kies juist voor een contrast met licht en donker voor een speels effect. Een bijkomend voordeel is dat u kiest voor een vloer die lang meegaat. Het is dus ook nog eens een duurzame keuze, niet onbelangrijk in een tijd waarbij het klimaat en voorkomen van verspilling een belangrijke rol spelen.

Koop uw nieuwe vloer bij de professional

De ene eiken vloer is de andere niet. Er kunnen flinke kwaliteitsverschillen zijn, afhankelijk van de leverancier. Koop uw vloer bij Q-Floor in Rotselaar en u weet zeker dat u kiest voor kwaliteit. Zij leveren ook mooie eiken fineer plinten om de vloer mee af te werken. Bovendien kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor advies over het plaatsen van de vloer en het plegen van dagelijks en periodiek onderhoud. De vloer eens in de paar jaar behandelen met een beschermende laag olie of lak verlengt de levensduur aanzienlijk.

Laat u inspireren met de mooiste vloeren

Als u een vloer wilt die uitblinkt in kwaliteit en uitstraling dan is het zeker aan te raden om het ruime assortiment te bekijken. Zowel de eiken vloer als de eiken fineer plinten worden met zorg geproduceerd. Hiervoor wordt uitsluitend de beste kwaliteit hout gebruikt. U kunt online meteen een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om een staal aan te vragen van de vloer die uw voorkeur heeft. U kunt het materiaal dan met eigen ogen beoordelen. U kunt twee stalen aanvragen voor geval u nog twijfelt tussen twee mogelijke opties. Wilt u zien hoe de eiken fineer plinten passen bij uw vloer? Dan kunt u kijken op de website.

https://q-floor.com/nl/fineer-plinten