De eerste pagina
Aanbiedingen

Uw evenement op een unieke evenementenlocatie in Antwerpen

Een unieke evenementenlocatie voor uw evenement in Antwerpen vinden, dat is het begin van een geslaagd bedrijfsevenement. Zo’n locatie kunt u vinden bij Cityworkers. Het bedrijf wordt geleid door succesvol onderneemster Claudia. De rode draad in alle locaties van Cityworkers is dat de authentieke ruimtes zich kenmerken door de strakke lijnen en de rijke lichtinval. Met de aanvullende diensten kunt u – in overleg – een setting op maat van uw wensen laten creëren.

Meer over deze authentieke ruimtes en aanvullende diensten

Of u nu een ruimte met een strak design zoekt of een locatie met een warme en huiselijke sfeer. In het aanbod van Cityworkers vindt u alle soorten unieke evenementenlocaties in Antwerpen. De locaties zijn bovendien geschikt voor verschillende soorten evenementen. U kunt er bijvoorbeeld een PR-evenement, een vernissage, een fotoshoot, een presentatie, een workshop, een teambuilding, een productlancering, een vergadering, et cetera organiseren. De aanvullende diensten maken uw bedrijfsevenement volledig af. Cityworkers werkt bijvoorbeeld samen met de beste catering. Zo bent u verzekerd dat u heerlijk eten en drinken aanbiedt aan uw gasten. Met de dienst ‘setting en staging’ wil het bedrijf een mooi interieur creëren en dat aan de hand van de juiste meubels en opstelling. Een beroep doen op het totaalpakket van de dienst ‘atmosphere & creation’ zorgt ervoor dat uw evenement tot in het detail is afgewerkt.

Contacteer het bedrijf voor meer informatie over het concept

Heeft u interesse in één van de ruimtes van Cityworkers? Of heeft u vragen over de unieke evenementenlocaties in Antwerpen en/of aanvullende diensten? Dan kunt u contact opnemen met het bedrijf. De contactgegevens vindt u op de website van Cityworkers. Daar vindt u ook uitgebreide informatie terug over de locaties en het algemene concept. Kiezen voor één van de locaties en de aanvullende diensten van Cityworkers, is kiezen voor een succesvol en onvergetelijk bedrijfsevenement.