De eerste pagina
Image default
Groothandel

Auto import vanuit het buitenland

Voor de import van uw volgende wagen, spreekt u best een specialist aan. Een specialist die u bijstaat met het maken van een keuze, de aankoop van uw wagen en het volledige transport met de wettelijke import en alles erop en eraan. Trex Cars, dat is zo’n specialist. Zij staan u bij tijdens het gehele proces en dat doen ze met veel kennis van zaken. Zo weet u zeker dat de selectie van uw auto en het kopen ervan vanuit Duitsland en de import ervan in België zonder zorgen geheel vlekkeloos verloopt. Ze hebben al heel wat ervaring in het importeren van wagens uit het buitenland, met name heel wat EU-landen. Ervoor kiezen om via hen uw auto te importeren, dat is kiezen voor een zorgvuldige aanpak.

Deze experts helpen u met het importeren van een auto

Voor de aankoop van uw nieuwe wagen, is de eerste stap die ondernomen moet worden uiteraard het uitzoeken van een geschikte wagen. Als u dat nog niet gedaan hebt, staan de mensen van Trex Cars u daar graag in bij. Vervolgens zullen de verkoper contacteren en naargelang uw budget voor u een onderhandeling voeren over de prijs. Daarna bekijken ze of er geen schade is aan de wagen en of alles conform is. Wanneer dit zo is, sluiten ze de deal en voorzien ze een verzekerd transport naar België. Ze zorgen ervoor dat alles omtrent papieren voor douane en de preregistratie in orde is zodat uw wagen vlotjes in België aankomt en hier door de keuring kan. Zo kan u er meteen de baan op!

U kan terecht bij deze kenners

U kan rekenen op deze kenners, zoveel is zeker! Aarzel niet en contacteer hen eens, of ga er eens langs. Als u een gesprek hebt met één van de medewerkers bij Trex Cars, zal u meteen merken dat deze kenners van aanpakken weten. Ze gaan graag voor u aan de slag! Daarom zijn zij ongetwijfeld dé beste importeurs van wagens waar u terecht kunt met al uw vragen. Om een auto te kopen vanuit Duitsland en de import ervan te regelen in België, klopt u aan bij deze kenners!