De eerste pagina
Image default
Bedrijven

Regel je complete boekhouding met één makkelijk programma

Vanaf nu kan ook jij je complete boekhouding regelen met een enkel programma. Yoursminc heeft speciaal voor kleine ondernemers een programma ontwikkeld waar je al je administratie overzichtelijk in bijhoudt. Om het nog makkelijker te maken verstuur je vanuit het programma direct je periodiek BTW aangifte naar Intervat. En daar bespaar je een hoop tijd mee.

Alle onderdelen van jouw boekhouding in een overzicht

Je facturen maak je aan in het Yoursminc boekhoudprogramma en je stuurt ze rechtstreeks naar je klanten. Die betalen de factuur en ook de registratie daarvan wordt automatisch opgeslagen in de database. Je voert zelf je gemaakte kosten in door bonnetjes in te scannen of digitale facturen in te laten lezen en het programma maakt op basis van al deze gegevens al een voorlopige BTW aangifte. Die controleer je nog even en wanneer je jouw akkoord geeft wordt de aangifte naar Intervat gestuurd. Zie je hoe makkelijk het is om een overzichtelijke administratie te voeren met Yoursminc? En mocht er toch iets niet duidelijk zijn of heb je gewoon een algemene vraag, dan neem je eenvoudig contact op met de supportafdeling via de chat op de website.

Maak het jezelf makkelijk

Als eenmanszaak heb je waarschijnlijk geen hele grote boekhouding. Toch komt er een hoop kijken bij het regelen van de geldstromen van je bedrijf. Maak het jezelf makkelijk door al deze administratieve handelingen te bundelen in een overzichtelijk programma. Daar pluk je zelf de vruchten van.