De eerste pagina
Image default
Management

International management institute

Internationaal Management Instituut Zwitserland

IMI International Management Institute, Zwitserland, is een unieke particuliere school die geavanceerde horeca-opleidingen aanbiedt, van de basisopleiding tot en met de Masters-graad. Wij zijn een wereldberoemde internationale hotelmanagementschool met sterke banden in alle continenten van de wereld. Tegelijkertijd zijn we bewust klein gebleven met een maximum van 220 studenten per semester, waardoor we een zeer persoonlijke onderwijservaring kunnen bieden. 

 

Internationaal Culinair Instituut Zwitserland

Wij bieden programma’s van Diploma niveau tot Bachelor’s Degree in de Internationale Culinaire Kunsten, allemaal gevalideerd door Oxford Brookes University in het Verenigd Koninkrijk. Onze cursussen geven u deskundige praktische opleiding naast de managementvaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in dit veld.

 

IMI’s visie en missie

Onze visie is om de toonaangevende Zwitserse aanbieder van hospitality management onderwijs met een wereldwijde reputatie voor de inzetbaarheid van onze afgestudeerden in de horeca en service-industrie op basis van academische, professionele en persoonlijke uitmuntendheid.

 

Onze missie is om hospitality en service management hoger onderwijs te bieden aan studenten van over de hele wereld, en hen te voeden tot volleerde en succesvolle hospitality en business executives voor de wereldeconomie.

 

Onze Waarden

Onze visie en missie worden ondersteund door vijf kernwaarde pijlers waarop wij onze activiteiten baseren om evenwichtige studenten te ontwikkelen:

 

1. 1. Academische Kwaliteit en Valentie

2. Professionele ontwikkeling en levenslang leren

3. Innovatie, creativiteit en diversiteit

4. Persoonlijke integriteit, verantwoordelijkheid en erbij horen

5. 5. Familiale sfeer en persoonlijke benadering

 

Onze verplichtingen

Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van afgestudeerden die een verschil maken door:

 

het maximaliseren van de werkgelegenheid voor onze afgestudeerden en het ontwikkelen van een wereldwijd carrièrenetwerk

het bijbrengen van zelfvertrouwen, ondernemerschap en flexibiliteit in een snel veranderende wereld

individuele ondersteuning te bieden om talenten te herkennen en studenten te helpen hun potentieel te realiseren

als rolmodel te fungeren en blijk te geven van culturele empathie, begrip, eerlijkheid en integriteit

Wij zetten ons in voor onze medewerkers, academische partners en werkgevers door

 

het actief ondersteunen van professionele ontwikkeling

te zorgen voor open communicatie en betrokkenheid bij hedendaagse kwaliteitsborgingsprocedures

contacten te onderhouden met het bedrijfsleven over de opzet van programma’s en de inzetbaarheid van afgestudeerden

betrokkenheid te tonen bij de beginselen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Uw inzetbaarheid is onze topprioriteit.

Wij garanderen dat we voor al onze afgestudeerden een baan vinden. Je zult de eerste zijn als het gaat om betaalde praktijkopleidingsmogelijkheden in Zwitserland of in het buitenland. Onze uitstekende reputatie bij grote internationale hotelketens en marktleiders betekent dat bedrijven naar IMI komen om studenten van hoge kwaliteit te werven voor hun managementopleidingen en toekomstige leidinggevende functies.

 

Leef groen, leef schoon – Dit is Zwitserland.

Elke dag geniet je van vers, heerlijk eten dat aan je tafel wordt geleverd door de lokale, speciaal geselecteerde, boerderijen en meren rond onze campus. Op slechts 12 minuten afstand ligt de prachtige, historische stad Luzern, met zijn culturele evenementen en levendige cafécultuur. Gelegen in het hart van Europa, kunt u de trein nemen naar Parijs, Rome of Berlijn. Je zult doordeweeks hard werken, maar de weekenden zijn je beloning.

 

Beste Zwitserse praktijk met Britse academische uitmuntendheid.

IMI is een succesvol, onafhankelijk, particulier hotel management instituut. We hebben een hooggekwalificeerde kernfaculteit, ondersteund door inspirerende gastdocenten. Onze kleine klassen staan garant voor persoonlijke aandacht, terwijl onze indrukwekkende accreditaties garant staan voor kwaliteit. Ons brede scala aan cursussen zal u uitdagen en u kennis en praktische training bieden voor uw toekomstige carrière.

 

Je wordt deel van de IMI-familie

Ons doel is om je voor te bereiden op een geweldige toekomst, rijk aan internationale ervaringen en uitdagingen. Ons sociale programma leert je over andere culturen, andere muziek en andere tradities. Er zijn meer dan 50 nationaliteiten op onze ‘global village’ campus en je krijgt de kans om Frans en Duits te leren in een van de veiligste en mooiste landen ter wereld.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/