De eerste pagina
Image default
Aanbiedingen

Marketing specialisten Leiden

Marketing specialisten Leiden

Internet is het grootste medium en daarom kun je het beste een Marketing specialist inhuren Leiden. Vroeger betaalde bedrijven veel geld voor het adverteren in de krant, maar ook die is vandaag de dag steeds digitaler aan het worden. 96% van de internetgebruikers plaatst een zoekopdracht in zoekmachines zoals Google, Yahoo of Bing. Op dit moment is Google het populairst in Nederland met een bereik van 94% van alle zoekopdrachten.

Het belangrijkste voordeel van online marketing is dat je gericht op zoek kunt naar klanten. Je kunt bepaalde woorden gebruiken in de tekst waarop je gevonden wil worden. Dit zijn zogenaamde zoekwoorden. Deze gebruik je vaak ook bij linkbuilding zodat mensen ook vanaf andere sites op deze term naar jou toe komen. Als je dit goed doet stijgt je positie in de zoekmachine aanzienlijk.

Daarnaast hebben marketeers ook technische kennis. Vaak zit er ook wel een webdesigner bij deze bureaus. Dat is een groot voordeel, want 70% van de mensen haakt af bij een website die er langer als 3 seconden over doet om te laden. Daarnaast is het ook belangrijk dat klanten in 2 stappen iets kunnen bestellen. Het is ook slim om voldoende afbeeldingen en/of video’s te gebruiken. We hebben vandaag de dag altijd haast en willen iets in een oogopslag kunnen zien. Alleen maar lappen met tekst verkopen niet, de ideale verhouding is 70% tekst en 30% afbeeldingen. Begin met een korte omschrijving van een product en zet daaronder een uitgebreide. Dit zorgt ervoor dat klanten zelf kunnen kiezen hoeveel ze willen lezen.

Google Adwords mogelijkheden

Ook kiezen bedrijven voor Adwords uitbesteden Leiden. Dit omdat je heel erg gericht op het publiek kunt targeten. Je kunt namelijk met advertenties op een specifieke locatie adverteren. Als je in Limburg zit heb je namelijk niet de behoefte aan klanten uit Drenthe. Als je op landelijk niveau wil adverteren kan dit natuurlijk wel. Ook kun je op het geslacht / leeftijd van mensen filteren. Een rollator verkoop je niet zo snel aan mensen onder de 50 jaar. Je kunt dus een filter instellen bij de advertenties en daardoor gericht op deze groep targeten. Dat scheelt aanzienlijk in de advertentiekosten, maar bovendien verkoop je zo ook meer. 

Er worden duizenden euro’s per jaar weggegooid aan advertenties die niet aanslaan. Dit is natuurlijk zonde en daarom is een marketing bureau inhuren in de omgeving van Leiden een stuk voordeliger. Deze marketeers werken dagelijks met advertenties, zoekmachines en trends en kunnen dus ook voor jouw bedrijf meer omzet genereren.

Waarom kiezen voor online marketing?

Bedrijven hebben vaak tijd te kort om zelf te gaan adverteren of een zakelijke website te optimaliseren voor de zoekmachine. Daarom kiezen zij er steeds vaker voor om een marketingbureau in de omgeving van Leiden hiervoor in te schakelen. Vandaag de dag is online marketing de meest effectieve methode. Maar daarnaast is het ook nog eens een stuk goedkoper als adverteren in een krant. Je betaald immers per klik en geen vast hoog bedrag. Het resultaat wordt in de gaten gehouden door de marketeers en jouw succes is ook hun succes. Je zou dus kunnen zeggen dat het mes van twee kanten snijdt.