De eerste pagina
Image default
Vakantie

In vastgoed investeren met uw vermogen loont

Wilt u een aantrekkelijk nettorendement halen op een belegging, dan kiest u ervoor om in vastgoed te investeren bij Center Parcs Vastgoed. Met een vast rendement verzekert u zichzelf van 3% tot 5% op uw investering en dat op jaarbasis. Zo ziet u volledig risicoloos uw vermogen groeien, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. Uiteraard kiest u nog wel uit de mooiste locaties om een vakantiewoning te kopen en daarna kunt u direct beginnen met verhuren. Dankzij goede promoties en een toenemende vraag naar binnenlandse vakanties biedt deze investering u veel zekerheid.

Nettorendement wanneer u in vastgoed investeert

Het rendement dat u haalt op uw investering kunt u kostenvrij innen. Maar dat is niet het enige voordeel van deze investering in vastgoed. Ook kunt u btw terugvorderen en hoeft u zelf vrijwel niks meer te doen in de jaren nadat u de vakantiewoning in bezit heeft gekregen. Het nettorendement van 3% tot 5% is erg scherp en deze kunt u voor meerdere jaren vastzetten. Hierbij kiest u voor een vaststaand en gegarandeerd rendement, of voor een jaarlijks fluctuerend rendement op basis van huurinkomsten. Met de toenemende vraag in binnenlandse vakanties en de luxe van de vakantieparken hoeft u zich nochtans geen zorgen te maken over de rendementen.

 

Keuze uit topparken op de beste locaties

Center Parcs is al jaren gevestigd op de beste plekken in eigen land, maar ook daarbuiten. Voordat u een investering doet in het vastgoed van dit bedrijf krijgt u uitgebreid informatie over de beschikbare vakantiewoningen, meer inzicht in het exterieur en interieur én een overzicht van de beschikbare parken en locaties. Zo weet u precies waarin u investeert en kunt in het vervolg jaarlijks uw vermogen zien groeien. Doordat de gevraagde prijzen voor vakantiewoningen sterk variëren, kunt u als particulier eenvoudig een keuze maken uit een vakantiewoning die past bij uw vermogen. Start vandaag nog in vastgoed te investeren.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/