De eerste pagina
Image default
Woningen

Kunststof ramen en deuren vlaams-brabant

Ramen die u van de hitte redden: wat u moet weten over zonwering.

Met goede parasols zullen behang en meubels niet vervagen, en je ogen zullen geen pijn doen van de heldere schittering. En, belangrijker nog, de kamer zal niet warm zijn. U hoeft de airconditioner niet te kwellen en enorme elektriciteitsrekeningen te betalen. Maar wat voor soort zonwering is er beter om te kiezen zodat het in de zomer goed is en in de winter niet in het donker zit? Laten we het uitzoeken.

Een veiligheidsbril helpt het huis tegen de zon te beschermen. Ze zijn bedekt met een speciale coating die de zonnestralen reflecteert of absorbeert.

De stralen zijn anders, als het heel simpel is, zijn dit:

– UV-stralen (helpt om bruin te worden);

– infrarood (warmtestraling);

– zichtbaar licht.

Zelfs het meest gewone glas, ongecoat, laat praktisch geen UV-stralen door. Maar met de rest van de stralen moet je werken.

Hoe werkt zonbescherming?

Bij het tonen wordt het glas in bulk ingekleurd of wordt er een speciale film op gelijmd. Getint glas vermindert de lichttransmissie, warmt op en kan barsten.

Ramen die u van de hitte redden: wat u moet weten over zonwering Geen slechte optie als je wilt dat de kamer van buitenaf verborgen blijft. De voordelen van de film zijn echter uiterst beperkt, aangezien de mogelijkheid bestaat dat deze na het eerste seizoen barst, borrelt en het zicht op het raam (en vanuit het raam) niet meer zo aangenaam zal zijn.

Het sproeien van metaaloxiden (reflecterend glas) werkt als een spiegelfilm. Captiveer deze ene “spiegel” overdag buiten en ’s avonds van binnenuit. Reflecterende glazen reflecteren licht alleen in de richting waar er meer van is.

Het effect van dergelijke coatings is beter dan dat van jaloezieën: het licht is zwak, de temperatuur in de kamer is lager en lager dan normaal. Een dergelijke bescherming is goed in de zomer, maar in de winter, bij bewolkt weer, zal de kamer donker en koel zijn.
Is er een one-size-fits-all oplossing?

Dit is een multifunctioneel isolatieglas unit – gecoat glas dat in een vacuüm vacuüm mantanoreren wordt aangebracht. De dunste lagen stbivuviretitivuvirerere oxide worden onder invloed van een elektromagnetisch veld op gewoon glas aangebracht.Het belangrijkste verschil tussen multifunctioneel glas en energiebesparend (warmte besparend) glas zit hem in het aantal aangebrachte nanolagen op het oppervlak. Bij energiebesparend glas is het 1 laag zilveroxide, en bij multifunctioneel glas zijn er meerdere lagen in meerdere lagen.

Zo werkt het multifunctionele raam met dubbele beglazing als zonwerend en energiebesparend. Tegelijkertijd werkt het glas absoluut transparant – natuurlijk licht dringt op elk moment het huis binnen.

In de zomer reflecteert de multifunctionele glasunit de warmtestraling van de zon tot 61%. Bij hem is het huis licht en niet warm.

In de winter werkt zo’n glazen eenheid als een thermische spiegel. Het reflecteert de warmtestraling van verwarmingssystemen in de kamer en laat meer dan 50% van de warmte toe. Dit verlaagt de verwarmingskosten. Vanwege de hoge consumenteneigenschappen betaalt dergelijk glas voor Senonininot-two ten koste van een comfortabele temperatuur die het hele jaar door wordt gehandhaafd. Eén multifunctioneel glas kan warmteverlies met 2 keer verminderen.

Als we het hebben over een multifunctionele glaseenheid, afstoffen of toning in bulk, nee. Om precies te zijn, u kunt de glazen units volledig vervangen, maar de oude moeten worden weggegooid. Planning van de aankoop van ramen – waarschuw de adviseur onmiddellijk over de noodzaak van bescherming tegen de zon, en

Maar tint- of spiegelfilm kan worden gelijmd na het kopen van ramen. Het is relatief goedkoop, maar niet zo duurzaam. Sommige fabrikanten geven 5-7 jaar garantie, op voorwaarde dat de film volgens de technologie wordt verlijmd. Het is moeilijk om dit thuis te doen zonder speciaal gereedschap.

 

Kunststof ramen en deuren vlaams-brabant

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap.html

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/