De eerste pagina
Image default
Particuliere dienstverlening

Het is veilig om in vastgoed van deze specialist te investeren

Het is veilig om in vastgoed te investeren. Het is namelijk relatief waardevast, waardoor uw beleggingsrisico minder is dan wanneer u investeert in bijvoorbeeld aandelen. Center Parks Vastgoed ondersteunt u hierbij. U hoeft zich hierdoor nergens zorgen over te maken. Tijdens het aankoopproces ontvangt u al ondersteuning van deze specialist. Vervolgens regelen zij ook het verhuren en onderhouden van de vakantiewoning. U bent dus zorgeloos eigenaar van een prachtig vakantiehuis. De experts van Center Parks Vastgoed hebben al meer dan 50 jaar ervaring in het verhuur van recreatiewoningen van Europa. Profiteer van deze kennis en ga investeren in vastgoed bij deze specialist. Er zijn verschillende panden te koop, vast ook een waar u graag eigenaar van wilt zijn.

De diverse voordelen van een investering in het vastgoed bij deze specialist

Het investeren in vastgoed bij Center Parks Vastgoed betekent dat u profiteert van diverse voordelen. Zo ontvangt u bijvoorbeeld een vaste huuruitkering van 100%, ongeacht de bezetting van de woning. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de verhuur. De experts van Center Parks Vastgoed zorgen dat uw vakantiewoning verhuurt is. Lukt dit niet? Dan ontvangt u toch de gegarandeerde inkomsten uit de verhuur. Daarnaast ontvangt u ook een vast rendement. Dit alles maakt het investeren in vastgoed van Center Parks Vastgoed veilig, in ieder geval op financieel gebied. Ze hechten ook veel waarde aan de duurzaamheid van hun vakantiehuizen. Door verstandig om te gaan met energie verminderen zij voor u de financiële lasten. Als iets namelijk niet verbruikt wordt, hoeft u het ook niet te betalen.

Investeer nu in één van de huizen van dit vastgoedbedrijf

Uw rendement is gegarandeerd als u gaat investeren in vastgoed bij Center Parks Vastgoed. Het is een belegging met één van de laagste risico’s. U ontvangt namelijk per kwartaal gegarandeerd een vaste huuropbrengst. Bent u benieuwd in welke soorten vastgoed u kunt investeren? Neem dan contact op met deze specialist. U profiteert dan direct van professionele begeleiding gedurende het volledige traject.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/