De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Dozen in Brussel bestellen?

Bent u woonachtig in Brussel en wilt u graag dozen bestellen? Dat kan bij de Dozenhal. Bij de Dozenhal heeft u de keuze uit meer dan 2500 verschillende formaten. U kunt onze grote voorraad ontdekken door een kijkje te nemen in onze zogenaamde ‘dozenzoeker’. Hierbij kunt u zelf uw gewenste afmetingen doorgeven en maken wij een selectie van verpakkingsmaterialen die aan uw zoekopdracht voldoet. Zit er wat voor u tussen? Dan kunt u meteen uw bestelling plaatsen en zorgen wij ervoor dat de bestelling de volgende dag al geleverd wordt met ons eigen transport. 

Welke dozen in Brussel kan ik bestellen?

Als u uw dozen in Brussel wilt laten leveren, dan heeft u een groot assortiment waar u uit kunt kiezen. De meeste producten zijn direct leverbaar omdat deze producten voldoen aan onze standaard maten. Echter verschilt het wel per doos of deze enkele- of dubbel golfkarton heeft. Als u een zwaar product moet opslaan of vervoeren, dan kunt u een doos met dubbel golfkarton bestellen. Zo weet u altijd zeker dat het product veilig staat. Hoeft u maar een klein product op te slaan die niet veel weegt? Dan kunt u een doos bestellen met een enkele golf. Ook heeft u nog de keus of u gaat voor een nieuwe- of gebruikte doos. De nieuwe doos is niet eerder gebruikt, de gebruikte doos is tweedehands. Echter is de gebruikte doos door onze check gegaan en heeft geen tot weinig gebruikerssporen. Ook zijn er nog verschillende types producten waar u uit kunt kiezen, denk bijvoorbeeld aan webshopdozen. Deze zijn perfect voor zakelijke klanten die beschikken over een webshop. Als u een webshopdoos bestelt, dan kunt u deze combineren met bijvoorbeeld een luchtkussenfolie of een LPDE verzendzak voor de veiligheid van het product. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een postdoos. Deze doos is altijd zeer stevig en zorgt ervoor dat het product veilig aankomt bij de ontvanger. 

Offerte laten maken

Wilt u graag vooraf weten wat uw bestelling gaat kosten? Dan kunt u eenvoudig een offerte op maat laten maken door de Dozenhal voor dozen in Brussel. Deze offerte is geheel vrijblijvend en ontvangt u al binnen één werkdag.