De eerste pagina
Image default
Aanbiedingen

Snel een auto verkopen

Wie besluit zijn auto te verkopen wilt dat vaak snel doen zonder gedoe. Snel je auto verkopen doe je het beste online, dus via internet. Online kun je gemakkelijk veel mensen bereiken, dus ook veel potentiële kopers. doe dat je veel mensen bereikt kun je sneller je auto verkopen en voor een betere prijs. welke mogelijkheden er zijn lees je hieronder.

 

Je auto verkopen via een zoekertje

Door je auto aanbieden via een zoekertje op een tweedehands site kun je snel en eenvoudig veel mensen bereiken. Via een zoekertje moet je er wel rekening mee houden dat het je een hoop gedoe kan opleveren, want je hebt met particuliere te maken. Particuliere zijn meestal niet de meest eenvoudige kopers voor je auto. Particuliere kopen namelijk een auto als privébezit in spenderen daar een hoop geld aan, of moeten daar zelfs soms geld voor lenen. Ze zullen de auto binnenstebuiten keren om er zeker van te zijn dat ze een goede koop doen. Je zult zelf de verkopers rol op je moeten nemen en de mensen zien te overtuigen dat ze jouw auto zouden moeten kopen. Je moet er daarnaast ook rekening mee houden dat particulieren met je willen onderhandelen over de prijs.  Niet iedereen heeft daar zin in. Bovendien moet je weten dat wanneer de koper in korte tijd tegen een probleem aanloopt Kom maar bijvoorbeeld een defect, deze verhaal kan komen halen en daar zit jij natuurlijk niet op te wachten.

 

Je auto verkopen via veiling

Je auto verkopen via een Oude Veiling is waarschijnlijk de makkelijkste en snelste manier kom maar wat je bovendien het minste gedoe oplevert.  wanneer je jouw auto aanbiedt bij een Autoveiling dan kunnen aangesloten bedrijven daarop een bod uitbrengen en wanneer daarmee akkoord gaat dan heb je eenvoudig je auto verkocht, en zonder gedoe.  Doordat de Autoveiling de autobedrijf tegen elkaar op laten bieden mee gegarandeerd van een goede prijs. De prijs valt vaker stukken hoger uit dan jezelf zou verwachten. 

Het mooiste van alles is dat je geen cent hoeft te kosten want de Autoveiling is namelijk geheel gratis. Je hebt daarmee tevens een landelijk bereik, en daarentegen weten autobedrijven ook precies wat ze van een auto moeten en kunnen verwachten. Mocht er schade of gebreken, dan zijn autobedrijven ook in staat om deze eenvoudig te herstellen kosten waardoor je weer meer geld voor jouw auto terug kunnen teruggeven.

Ook een kapotte auto verkopen is dus zeer eenvoudig via de veiling, en dat hoef je zeker niet te proberen via een zoekertje want je zult teleurgesteld raken.

In België kun je bijvoorbeeld terecht bij https://www.autoverkopen24.be/ voor een gratis bod en wanneer je akkoord gaat kun je hem ook direct verkopen, met en zonder schade!

 

De auto inruilen

De derde optie die je hebt is je auto inruilen bij een garagist. Nu zal iedere garagist je een ander voorstel doen, en mocht je deze optie overwegen dan is het slim om bij meerdere garagisten langs te gaan om te kijken wie het hoogste bod op jouw auto doet. Ook hierin zul je merken dat de biedingen sterk kunnen verschillen, en dat dat vaak ook afhangt van wat je terug koopt. Het is zeker niet onverstandig om sowieso je auto eens aan te melden bij een autoveiling aangezien het toch niets kost.