De eerste pagina
Image default
Industrie

Bij dit metaalbewerkingsbedrijf in Brugge is geen enkel idee onmogelijk

Vanhaecke Constructie is een ervaren metaalbewerkingsbedrijf in Brugge dat in te huren is voor al uw metalen constructies op maat. Hun metaalbewerkingen zijn stuk voor stuk pareltjes en sluiten perfect aan bij de stijl die u voor ogen hebt. Alle werken worden uitgevoerd in hun atelier in industriepark De Blauwe Toren te Sint-Pieters in Brugge. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale uitwerking in een betrouwbare omgeving.

Een productie op maat van uw wensen

Het metaalbewerkingsbedrijf maakt metaalconstructies op maat voor bedrijven en particuliere klanten in Brugge en omstreken. Doordat ze alles op maat maken, heeft u steeds een uniek stuk in handen. Er bestaat niet zoiets als standaardafmetingen, want iedere klus vraagt om een persoonlijke aanpak. Hun vakmensen luisteren daarom graag naar uw ideeën en helpen deze samen met u om te zetten tot een concreet plan. Ook wanneer u geen inspiratie heeft, staan ze voor u klaar. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze putten uit een bron van succesvolle realisaties en maken ze het metaalwerk van uw dromen. U kunt ervoor kiezen om het volledige proces bij hen te leggen. Ze ontwerpen, produceren, werken af en transporteren het object naar zijn eindbestemming. Daar kunt u kiezen om de metalen structuur zelf te plaatsen of uit te besteden, maar u kunt dit ook gewoon laten doen door de mensen van Vanhaecke Constructie. Aangezien ze bijna dagelijks plaatsingen uitvoeren, zijn zij de ideale partij voor dit huzarenwerk.

Laat de kleur van het metaal perfect aansluiten bij de rest van de omgeving

Metaal bestaat in vele uitvoeringen. Zo werkt metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge met inox, roestvrijstaal, aluminium en nieuwe en oude metalen. Iedere grondstof heeft zijn eigen look en feel, maar kan naar wens aangepast worden. Een populaire methode om dit te doen, is via poederlakken. Met een poedercoating geeft u oud metaal een tweede leven, of verandert u het uitzicht van uw nieuw stuk drastisch en laat u het nog beter tot zijn recht komen. De keuze is volledig aan u!

https://vanhaecke-constructie.be/