De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ballonvaart met C-Air

Temse staat vooral bekend om de Schelde, boelwerf en zijn prachtige ligging. Daarom laten wij onze klanten graag genieten van een ballonvaart in Temse. Zelf zijn we van Sint-Niklaas, de ballonstad bij uitstek.

Al onze vluchten gebeuren in het Waasland. Uiteraard is dit niet de enige regio waar we deze vluchten organiseren en gaan we ook frequent naar de volgende provincies: Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en West-Vlaanderen.

Een ballonvaart in Oost-Vlaanderen blijft toch onze favoriet. Dit komt door de prachtige bezienswaardigheden zoals: Gent, het Meetjesland, Vlaamse Ardennen, de muur van Geraardsbergen, de grote markt van Sint-Niklaas en nog zoveel meer.

Een ballonvlucht boeken in tijden van Corona?

Veel mensen vragen zich af is het nu nog mogelijk om een ballonvaart in Temse uit te voeren in tijden van Corona? Het antwoord is “JA”. Wij  zorgen voor mondmaskertjes, dat al ons materiaal goed ontsmet wordt zowel voor als na de ballonvlucht.

Wat is de kostprijs voor een luchtballonvaart?

De kostprijs van een ballonvaart komt op 139 euro per persoon, als je liever verkiest om een privé vlucht te doen dan betaal je voor 2 personen 300 euro per persoon. De vlucht op zich duurt circa 1 uur gevolgd door een glaasje champagne. Verkies je liever om te ballonvaren vanuit Antwerpen, Vlaams-Brabant of Limburg als is mogelijk bij C-Air ballonvaarten.

Vanaf welke opstijglocaties in Oost-Vlaanderen kunnen we vertrekken?

In Oost-Vlaanderen hebben we tal van opstijglocaties. Temse is inderdaad één van onze favoriete opstijglocaties. Naast Temse stijgen we uiteraard ook geregeld op vanuit onze thuisbasis Sint-Niklaas.

De Vlaamse ardennen is ook een prachtige regio om je ballonvlucht te laten vertrekken. We stijgen op vanuit Geraardsbergen, Zottegem, Oudenaarde en Ninove. Uiteraard is het ook mogelijk om een ballonvaart te boeken boven Gent.
Neem even een kijkje op onze website en kies zelf vanuit welke regio je je ballonvaart wil laten vertrekken. Kortom een ballonvaart in Oost-Vlaanderen is een echte aanrader die je niet wilt missen.

http://www.ballonvaart-vlaanderen.be