De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Tielbürger parkmachines

Het Duiste merk Tielbürger produceert parkmachines van absolute topklasse. Deze machines zijn van bijzonder hoge kwaliteit en garanderen een jarenlang probleemloos gebruik. Donat van der Horst B.V. is importeur voor de Benelux en Frankrijk en heeft een netwerk aan dealers in de betreffende landen. De parkmachines bestaan uit veegmachine, hakselaars, aanbouwwerktuigen voor zitmaaitmaaiers,  tweewielige trekkers, maar ook van ATV’s, quads en Toro Titan, verticuteermachines en motormaaiers.  U kunt deze machines kopen bij vakhandelaren die door ons geselecteerd en geschoold zijn.

 

De familie Tielbürger

Tielbürger is een Duits familiebedrijf dat al ruim 60 jaar parkmachines levert. Donat van der Horst is de importeur voor Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Dit bedrijf is gevestigd in het plaatsje Loo, nabij Arnhem. Deze importeur bestaat dit jaar 45 jaar en heeft zijn naam allang gevestigd. De naam Tielbürger staat voor duurzaamheid en optimale prestaties. De ontwikkeling van de parkmachines vindt plaats in de eigen fabriek en dit is een continu proces. Zo blijven deze machines altijd voldoen aan de laatste eisen en snufjes.

 

Garantie bij Tielbürger

Omdat Tielbürger vakwerk levert, geven zij uitermate goede service en garantie. Een groot voordeel van de machines is dan ook dat tot wel 20 jaar na levering er nog steeds onderdelen kunnen worden besteld. De kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat weten de klanten van Tielbürger. Eenmaal klant van dit bedrijf, is er geen alternatief te vinden die deze machines evenaren. Geen wonder dat het klantenbestand van Tielbürger parkmachines groot en stabiel is en bestaat uit tevreden dealers. Bent u van plan een parkmachine aan te schaffen, dan is de aanschaf van een Tielbürger machine zeker te overwegen. Met zo’n machine profiteert u jarenlang van een kwaliteits machine die probleemloos werkt. En wat ook een groot voordeel is, is dat de machines kunnen worden uitgebreid met een ruim assortiment accessoires.

http://www.donatvanderhorst.nl/assortiment/veegmachines/