De eerste pagina
Image default
Woningen

Uw woning beter verkopen met een vastgoedstylist

Interesse om uw woning of appartement sneller of aan een betere prijs te verkopen? Dan is de aanpak van een vastgoedstylist misschien wel iets voor u. Het professioneel bedrijf IntraStijl richt uw vastgoed zo in dat het tot wel zeven keer sneller wordt verkocht. Een gezellige sfeer, optimale lichtinval en grote ruimtes optimaal benutten zijn belangrijker dan u denkt. Kopers moeten zich meteen thuis voelen wanneer ze uw pand komen bezichtigen. Elke verkoper krijgt maar één kans om een goede indruk achter te laten bij potentiële nieuwe bewoners. U kan maar beter stijlvolle meubelen en decoratie gebruiken in uw interieur, toch?

Zo gaat een vastgoedstylist aan de slag

De expertise van IntraStijl in interieurvormgeving spreekt voor zich. Hun ambitieuze samenwerking zorgt ervoor dat uw woning of appartement een stuk sneller wordt verkocht. Grote leefruimtes benadrukken? Of een prachtige vloer in de kijker zetten? De vastgoedstylist van IntraStijl verloopt samen met u alle handige tips om de kwaliteiten van uw woning zo goed mogelijk te benadrukken. Hoe meer troeven, hoe gunstiger de verkoop! De volgende stap? De ervaren vastgoedstylist kan kartonnen meubelen, luxe meubelen, decoratie en terraselementen verhuren. Inboedelverzekering hoort uiteraard bij de service van het bedrijf. Voor wie liever zelf de handen uit de mouwen steekt is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met de tips op maat van uw pand. Met een vastgoedstylist van IntraStijl bent u zeker dat uw te verkopen woning indruk maakt op potentiële kopers!

Plan een gesprek in met het bedrijf

Zelf het talent van een vastgoedstylist inschakelen? IntraStijl heeft een oplossing op maat voor elke woning die u wil verkopen. Neem contact op met het bedrijf of boek online meteen een gesprek met een enthousiaste vastgoedstylist. Het team van IntraStijl gaat zo efficiënt mogelijk aan de slag om uw woning meteen verkoopklaar te maken.      

https://www.intrastijl.be/