De eerste pagina
Image default
Beauty en verzorging

Privékliniek gespecialiseerd in esthetische behandelingen

De juiste plastische chirurg kiezen is natuurlijk heel belangrijk. De artsen van Mediclinic in Vlaanderen staan klaar om u gespecialiseerd en eerlijk advies te geven voor uw probleem. Als een van de meest geavanceerde privéklinieken van Europa bieden zij het totaalbeeld aan. Als privékliniek gaan zij discreet om met uw dossier en wordt er volledig op uw maat gewerkt.

Bij plastische chirurgie is de ervaring van de arts van groot belang

Bij bovenstaande kliniek kan u gerust zijn dat uw arts de beste opleiding heeft genoten. Daarnaast zal de arts u ook steeds persoonlijk bijstaan tijdens uw traject voor borstvergroting. U zal steeds alle informatie krijgen die u nodig heeft en volledig bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen. Op de website kan u voor- en na-foto’s zien van vorige borstvergrotingen die werden uitgevoerd in deze privékliniek. U vindt ook een hele waslijst aan vaak gestelde vragen die zij beantwoorden op hun site, maar ook tijdens een consultatie kan u rekenen op eerlijke antwoorden van deze experts op vlak van borstvergrotingen. Een plastische ingreep blijft natuurlijk een ingreep. Bij deze privékliniek kan u er zeker van zijn dat de operatie veilig wordt uitgevoerd in steriele omstandigheden met de meest moderne infrastructuur. Ook na de borstvergroting staan de artsen van deze instelling klaar om uw vragen te beantwoorden. Een vraag die door de geest van veel vrouwen flitst, is of een borstvergroting borstvoeding of een mammografie verhindert. In beide gevallen is het antwoord nee.

Maak een afspraak

Voor een geslaagde borstvergroting maakt u dus best een afspraak in deze privékliniek. De raad van de ervaren chirurgen in deze kliniek zorgen voor het resultaat waar u van droomt. Ze helpen u uit te zoeken wat u nodig heeft om uw ideale lichaam te krijgen. Het beste resultaat wordt behaald dankzij de bekwame handen van de plastische chirurg. In deze kliniek vindt u deze persoon.