De eerste pagina
Image default
Zakelijke dienstverlening

Overuren nakijken met tijdregistratie

Met het handige tijdregistratiesysteem van GET kan je als bedrijf eenvoudig je medewerkers controleren op het aantal gewerkte uren. Het is een handige oplossing om in bedrijven je personeel te laten inchecken en uitchecken voor en na hun werk. Zo krijg je een handig overzicht wanneer iemand is aangekomen en van start is gegaan met het werk. Maar je kan ook meteen zien wie er die ene dag niet is komen werken, bij bijvoorbeeld ziekte of andere zaken.

Uren eenvoudig registreren

Met de technologische vooruitgang van vandaag de dag, heeft GET het mogelijk gemaakt om registratie van overuren via een app te koppelen. Een smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedereen heeft het op zak en het is een gemakkelijke manier om gegevens in op te slagen, net zoals tijdregistratie. Als bedrijf moet je slechts één app downloaden en zo kan je alle medewerkers met elkaar verbinden op één systeem. Aangezien iedereen tegenwoordig over een smartphone beschikt of die van het bedrijf krijgt, is er geen excuus om je niet in en uit te loggen. Het vraagt weinig technologische kennis, omdat hun tijdregistratiesysteem zo eenvoudig is gemaakt dat het voor elk soort bedrijf bruikbaar is, zowel voor in de zorg als op luchthavens. Iedereen heeft baat bij een extra beveiliging en een handige registratie van alle data op één plek. Hierdoor laat je ook een deel van het werk uit handen, waar je als bedrijf al geen zorgen om moet maken. Registreer dus eenvoudig je uren overal en in elke sector voor een goed functionerend bedrijf.

Koppel eenvoudig je uren

Koppel eenvoudig en snel je uren online. Het brengt niet alleen voordelen met zich mee voor het bedrijf, maar ook voor de medewerkers. Je hebt zelf een handig overzicht van al je overuren en je kan zelf bijhouden op hoeveel extra vakantiedagen je recht hebt. Voor meer informatie kan je terecht op hun website. Zij leggen het uitgebreid uit hoe hun systeem in elkaar zit.

https://www.get.be/nl/oplossingen/