De eerste pagina
Image default
Horeca

Horecamateriaal bestellen bij deze firma

Als beginnend horecaeigenaar zijn er heel wat zaken die u moet regelen. Uiteraard moet u eerst een geschikt pand op een goede locatie vinden. Daarnaast moest u natuurlijk de zaal alsook de keuken goed inrichten met de juiste keukeninrichting. U wilt namelijk dat uw gasten gezellig en comfortabel kunnen zitten en dat al het nodige horecamateriaal aanwezig is. Om te garanderen dat de keukenrichting van uw zaak in de horeca volledig in orde is, schakelt u het best een bedrijf in dat al jaren ervaring heeft. Zo’n bedrijf is NYS Machinery Equipment uit Aartselaar. Aangezien ze al meer dan een halve eeuw actief zijn als groothandel voor horecamateriaal, kunt u op uw beide oren slapen dat ze alles efficiënt en correct uitvoeren.

Geniet van een volledige service

Wanneer u horecamateriaal bestelt bij NYS Machinery Equipment wordt u volledig ontzorgt. U geeft simpelweg uw wensen door en zij doen de rest. Ze hebben een reusachtig assortiment aan materialen voor de horecasector, en dat enkel van de beste merken zoals Liebherr, Berto’s en Topcold. U vindt bij hen bijvoorbeeld:

  • Industriële vaatwassers
  • Combisteamers
  • Friteuses
  • Dampkappen
  • Pizzaovens
  • Microgolfovens

U kunt dus uw volledige keukeninrichting in handen laten van deze experts. Ze denken bijvoorbeeld na over welk apparaat best waar wordt geïnstalleerd zodat werken in de keuken zo efficiënt mogelijk verloopt. Ten slotte laat u zelfs de plaatsing over aan deze experts.

Schakel deze gespecialiseerde in

Wilt u graag horecamateriaal bestellen bij deze firma en de volledige keukeninrichting voor uw zaak in de horeca? Neem dan zo snel mogelijk contact met hen op. Zij komen graag tot bij u om alles te bespreken en alles grondig op te meten. Twijfelt u tussen bepaalde apparaten of merken? Dan kunt u hen altijd inschakelen voor advies op maat. Ook bij andere vragen kunt u op hen rekenen. De contactgegevens vindt u gemakkelijk via www.nys-machinery.be.