De eerste pagina
Image default
Kinderen

Een speciale kindertandpasta voor een gezond gebit van je kinderen bestellen

Er zijn verschillende kindertandpasta’s op de markt. Voor kinderen is een tandpasta van hoogwaardige kwaliteit natuurlijk belangrijk. De tanden moeten immers nog een leven lang meegaan. Bij het bestellen van kindertandpasta is het ook belangrijk om de problemen rond tandenpoetsen voor kinderen aan te pakken. Veel kinderen vinden de smaak van tandpasta namelijk te sterk of ze vinden tandenpoetsen voor twee minuten veel te lang. Daarom heeft Fairytabs een nieuwe soort kindertandpasta ontwikkeld en op de markt gebracht!

Kauwtabletten voor kinderen

Deze kindertandpasta bestaat uit kauwtabletjes. Deze tabletjes lijken net op kleine snoepjes, waardoor kinderen hier veel liever mee gaan poetsen. Bij het kauwen komt er meteen een schuim vrij waarmee gepoetst kan worden. Door deze nieuwe manier van tandenpoetsen zullen kinderen dit interessant en leuk gaan vinden. De kauwtabletten werken net zo goed als een reguliere tandpasta. Er zitten daarnaast ook geen schadelijke of chemische stoffen in de tandpastatabletjes.

Een leuke ervaring

Fairytabs wil tandenpoetsen voor kinderen weer leuk maken. Hierdoor komt het starterspakket ook met een nieuwe tandenborstel, opbergdoos en drinkbeker. Vinden jouw kinderen het lastig om twee minuten lang te blijven poetsen? Dan kun je gebruikmaken van het tandenpoetslied. Kinderen worden hierdoor enthousiast om hun tanden te poetsen. Doordat het lied twee minuten duurt, weet je zeker dat je kind lang genoeg zijn of haar tanden poetst. Zo wordt het een waar feestje in de badkamer!

Plaats direct een bestelling

Via de website van Fairytabs kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Je kunt hier kiezen voor losse verpakkingen met tandpastatabletten om het een keer uit te proberen. Wanneer je tevreden bent met het concept, kun je ook een abonnement afsluiten. Je ontvangt hierbij maandelijks een voorraad. Dit is super handig want je hoeft nooit meer na te denken of er wel voldoende tandpasta voor je kinderen in huis is! Waar wacht je nog op? Bestel direct deze unieke kindertandpasta!

https://fairytabs.be/