De eerste pagina
Image default
Groothandel

Alles is mogelijk bij deze kunststof groothandel

Als jij op zoek bent naar een kunststof groothandel die jou volledig ontzorgt, die verscheidene diensten aanbiedt en in eigen beheer heeft en die flexibel is, dan is Cuprochimique een uitstekende keuze. Deze groothandel levert niet alleen kunststof, maar ook inox en non-ferro metalen in standaard afmetingen of op maat gesneden, exact zoals jij het voor ogen hebt. Dat doen ze aan particulieren en bedrijven uit Noord-Frankrijk, België en Zuid-Nederland. Bekijk het grote assortiment producten en diensten en vind je hier niet tussen wat je zoekt, dan is er een grote kans dat ze het toch voor je kunnen maken. Deze kunststof groothandel is gevestigd in Aalst en helpt je jouw project perfect tot een einde te brengen.

Verschillende opties

Deze kunststof groothandel levert platen, profielen, staven en op maat gemaakte vormen van aluminium, inox, messing, brons, koper en technische kunststoffen. Ze staan bekend om hun ruime assortiment aluminium profielen (meer dan 700 in totaal) en platen, maar ook de andere materialen zijn ruim vertegenwoordigd. Deze materialen distribueren ze, maar je kunt ze ook laten afwerken. Zo hebben ze hun eigen cut-to-length centrum, kunnen ze je producten coaten en lakken, is er een zaag- en snijcentrum en kun je bij ze terecht voor technische- en decoratieve anodisatie. Dit alles doen ze met standaard vooraf vastgestelde afmetingen, of op maat. Er is dus maar weinig wat deze kunststof groothandel niet voor je kan betekenen.

Eigen distributie

Heb je besloten wat je bij Cuprochimique wilt bestellen? Dan zorgen ze er ook voor dat je het op tijd in huis hebt. Om dat te doen, gebruiken ze hun eigen chauffeurs die op bepaalde dagen in bepaalde regio’s materialen leveren. Heb je deze sneller nodig? Dan werken ze ook met externe transportbedrijven om jouw producten op het juiste moment bij je te krijgen. Bestel je materialen bij deze kunststof groothandel uit Aalst en je wordt volledig ontzorgd.

https://www.cupro.be/