De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf specialiseert zich in de verhuur van licht en geluid

Zoek niet verder naar een bedrijf dat zich specialiseert in de verhuur van professionele installaties voor licht en geluid. Doe daarvoor beroep op Pro Industries uit Oud-Turnhout. Dit bedrijf is de specialist in Turnhout en omgeving voor technische installaties voor feesten en events. Bovendien kunnen zowel bedrijven als particulieren bij deze expert terecht voor een gepaste oplossing voor licht en/of geluid. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie? Lees dan zeker verder!

Geniet van een professionele technische ondersteuning

Pro Industries biedt particulieren en bedrijven in regio Turnhout een uitstekende technische ondersteuning aan bij al hun evenementen en feesten. Deel van deze service bestaat uit het ruime aanbod installaties voor licht en geluid die beschikbaar zijn voor verhuur. Als u slechts eenmalig een event organiseert, kunt u alle benodigdheden op gebied van licht en geluid eenvoudig huren bij dit bedrijf. Pro Industries biedt u daarvoor zeer aantrekkelijke prijzen aan. Bovendien adviseren de deskundige medewerkers u graag over de verschillende mogelijkheden en welke apparatuur het beste is voor uw event. Naast de verhuur va licht en geluid, verzorgt Pro Industries echter ook de verkoop van deze technische apparatuur. Wanneer u als professional regelmatig events organiseert, is het immers goedkoper om licht- en geluidsinstallaties zelf aan te schaffen.

Ontdek het aanbod en vraag een offerte aan

Plant u binnenkort een groot verjaardagsfeest voor uw volledige familie en al uw vrienden? Organiseert uw bedrijf weldra het jaarlijkse personeelsfeest of houdt u een grote presentatie met al uw zakelijke partners? Of misschien heeft u nood aan een geluidsinstallaties voor uw wijkfeest? Wat voor event u ook plant, in het ruime aanbod licht en geluid voor verhuur van Pro Industries nabij Turnhout vindt u ongetwijfeld alle technische benodigdheden. Ontdek zelf het aanbod en leer meer over de mogelijkheden door de website van het bedrijf te bezoeken. Hier vraagt u ook eenvoudig een offerte aan voor uw feest.

https://www.proindustries.be/home/