De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Professioneel transport met walking floor-transport in Antwerpen

In Laakdal, nabij Geel in de provincie Antwerpen vindt u al sinds 1995 het transportbedrijf S’Jegers. Zij hebben een jarenlange ervaring in het transport van goederen vanuit Antwerpen naar overal in Europa. Hun extensieve vloot garandeert dat zij uw goederen altijd kunnen verkopen. Naast zeecontainers, kiepwagens en trekkers, hebben zij ook trekkers voor koel- en vriestransport.

Veiligheid op de eerste plaats bij uw goederentransport

S’Jegers is een zelfvoorzienend transportbedrijf met een eigen garage en werkplaats. Zij onderhouden zelf hun voertuigen en zijn hierdoor zeker dat ze in topconditie zijn. Daarnaast zorgen ze er ook zelf voor dat hun containers schimmel- en ongediertevrij zijn. Voedingsproducten en hout bijvoorbeeld worden zo ook veilig en conform getransporteerd. De nood aan veilig transport vanuit Antwerpen naar heel Europa is dankzij deze transportexpert een makkelijk opgelost probleem. Dankzij hun specialisatie in walking floor-transport, kan u ook bij dit bedrijf terecht voor uw bulktransport. De walking floor zorgt ervoor dat de goederen vanzelf uit de vrachtwagen rollen en u dit niet handmatig moet doen. Dankzij walking floor-transport bespaart u dus veel kostbare tijd tijdens het transportproces. Nog een positief punt aan het bedrijf is dat het voor een vlotte communicatie gaat. Daarom proberen ze elke offerteaanvraag binnen de 24 uur te beantwoorden en spreken alle chauffeurs Nederlands. Door enkel chauffeurs met een Belgische identiteit tewerk te stellen, gaan ze ook sociale dumping tegen. U kan uitgaan van een snelle levering van uw goederen en een gegronde reden bij vertragingen dankzij de realtime GPS tracking van alle vrachtwagens.

Vertrouw deze expert met het vervoer van uw goederen

Transportbedrijf S’Jegers verzorgt transport doorheen heel Europa vanuit hun uitgebreid terrein in Geel, in de provincie Antwerpen. Als u nog vragen hebt over de kostprijs of de exacte werking van het walking floor-transport, dan kan u hen steeds contacteren door een e-mail te sturen.