De eerste pagina
Image default
Oog Laseren

Lenzen

Ik draag al jaren lenzen, omdat ik vind dat een bril me niet zo staat. Zonder zie ik echter geen steek, dus ben ik verknocht aan mijn daglenzen die ik al sinds mijn jeugdjaren draag. Ik kocht mijn lenzen lange tijd bij de opticien in de buurt, maar dat werd toch een dure zaak. Daarom ging ik op zoek naar een alternatief op het internet, en na een een paar minuten rondsurfen kwam ik terecht op de website www.internetlenzen.be.

Ik zag al snel dat er een uitgebreid aanbod aan lenzen beschikbaar was, zowel dag-, week- als maandlenzen en voor de specialere gelegenheden zelfs fun- en kleurlenzen. Tussen de aangeboden merken, onder andere Johnson & Johnson, Bausch + Lomb, Clearlab en Eyeview, zag ik ook het merk dat ik zelf gebruik, dus dat was een meevaller. Toen ik dan ook nog de prijs zag, werd ik helemaal blij. Lenzen online bestellen blijkt een stuk voordeliger te zijn dan ze te kopen in de brillenwinkel of in de optiekzaak.

Bovendien zag ik op de site van Internetlenzen dat er regelmatig promoties zijn, de ideale gelegenheid om wat extra voorraad in te slaan aan een voordelige prijs. Ik plaatste een eerste kleine bestelling om te zien of alles goed zou gaan. De betaling verliep vlot via online banking en ik kreeg mijn pakket heel snel thuis geleverd, precies zoals ik had gehoopt. Sindsdien bestel ik steeds mijn lenzen bij internetlenzen.be en word ik altijd naar alle tevredenheid geholpen. Deze webshop heeft me al heel wat euro’s bespaard!

http://www.internetlenzen.be