De eerste pagina
Image default
Energie

Hoe EAZ in België impact maakt

Groene stroom is iets wat steeds meer in de wereld komt, het is goed voor jezelf maar ook voor de natuur. Alleen dat maakt het al de moeite waard om je er eens flink in te verdiepen. Als jij eraan denkt om zelf ook stroom op te gaan wekken dan ben je bij EAZ van harte welkom om je eens te laten informeren. Met de goede informatie zal ook jij op een goede manier zelf jouw stroom op kunnen wekken.

Hoe kom je aan de juiste informatie?

Als jij eraan denkt dat om zelf stroom op te gaan wekken dan is het tijd om op onderzoek uit te gaan, er zijn natuurlijk meerdere aanbieders maar je wilt wel de juist hebben. Dan ga je in België: EAZ omdat hun jou ook echt kunnen bieden wat ze jou beloven. Dat is belangrijk want iedereen wil duidelijkheid en weten waar hij aan toe is en dat bieden ze jou ook, jij weet precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten op het moment dat jij het contract aan gaat. Geen gedoe eromheen, gewoon duidelijkheid en je weet waarop je kunt rekenen.

Waar en hoe kun je het zelf opwekken?

De bedoeling is dat jij op jouw boerderij zelf stroom op kunt gaan wekken door middel van een windmolen. Nu zie jij in gedachte een hele grote windmolen staan op jouw erf maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, er komt een kleine variant van de grote te staan. Jij kunt daarmee zelf stroom opwekken en op die manier hoef jij niet zoveel van jouw energieleverancier te vragen, daardoor bespaar je geld en dat is ook precies waarom jij zelf stroom op wilt gaan wekken. Des te vaker je de windmolen laat draaien des te meer jij opwekt, een hele natuurlijke manier van stroom opwekken en daardoor ook de naam groene stroom.

Bij welke bedrijf ga je kijken?

Het is niet zo dat er 1 bedrijf is, er zijn meerdere bedrijven die jou kunnen bieden wat je zoekt. Je gaat niet zomaar met de eerste de beste in zee en wilt wel weten waar je aan begint, dat is niet zo vreemd want het is een flink contract wat je aan zult gaan. Lees hier meer over het bedrijf EAZ Wind, daar vind je alle informatie die jij nodig hebt om enthousiast te worden over het aanbod wat er te bieden valt.

 https://www.eazwind.be/