De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

De Peugeot 308 SW in Brugge

Ben jij een absolute Peugeot-liefhebber en op zoek naar zijn nieuwste model, Peugeot 308 SW, in de regio rondom Brugge? Ga dan zeker eens langs bij het familiebedrijf, Garage Scheerens, om deze nieuwe creatie van Peugeot te bewonderen. Ruil jouw huidige auto in tegen een realistische overnameprijs en ga voor de nieuwste technologieën in de 308 SW wagen van het merk Peugeot. Deze wagen is verkrijgbaar als plug-in hybride, als elektrische auto of als stationwagen op brandstof. Bij deze garagist krijg je bovendien de optie om hem op afbetaling te kopen, om de kosten over een verspreid termijn te betalen.

De kenmerken van het nieuwste model

Wanneer je met de nieuwe Peugeot 308 SW door Brugge rijdt, ontsnap je aan stereotypen en zijn wij er zeker van dat je elk moment achter het stuur geniet. Deze stationwagen is voorzien van het nieuwe logodesign van dit leeuwenmerk dat een krachtige uitstraling weergeeft die past bij dit model. De 308 SW is ontworpen met gedurfde proporties en een expressieve stijl. Zijn unieke persoonlijkheid omvat een praktisch en modulair karakter. De lichtsignaturen van het merk zijn bij dit model herontworpen met verfijnde, optische elementen die de katachtige look van deze nieuwe Peugeot versterken. Bij deze auto-expert, die gespecialiseerd is in het merk Peugeot, kan je onmiddellijk ervaren dat de makers van dit model ingezet hebben om een nieuwe ergonomie en het bieden van meer design en technologie aan zijn bestuurder en passagiers. Je zal meer dan ooit rijplezier ervaren wanneer je in de Peugeot 308 SW stapt.

Laat je overtuigen van zijn rijcomfort

Het gegeven dat je de vrijheid krijgt om te kiezen welke motor het beste bij jou en je rijomstandigheden past, zorgt ervoor dat de Peugeot 308 SW, die je bij deze expert in Brugge kan kopen, meer dan ooit mee is met zijn tijd. Of je nu gaat voor een plug-in hybrid, een elektrische wagen of de verbrandingsmotor, je zal in alle zekerheid genieten van een hoog rijcomfort. Twijfel dus niet langer om dit model uit te testen bij Garage Scheerens en laat je overtuigen. Opteer voor een tweedehandsmodel van Peugeot of een ander model uit hun occasie-assortiment dat bij jou past.