De eerste pagina
Image default
Onderwijs

Het volgen van een opleiding als volwassene

Het volgen van een opleiding terwijl je al volwassen bent is misschien niet iets waar je dagelijks over nadenkt. Toch kan het veel voordelen hebben op bijvoorbeeld de arbeidsmarkt of voor je salaris. Bij Fabius kun je functie- en praktijkgerichte opleidingen volgen waar je echt iets aan hebt. In dit artikel lees je alles over het volgen van een opleiding en de ervaring Fabius van een oud-cursist. Wellicht word je overgehaald om eens een kijkje te nemen bij Fabius.

Een opleiding volgen bij Fabius

Fabius leidt volwassenen op voor specifieke functies in de kantoorwereld. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld boekhouder, secretaresse of receptionist. Alle opleidingen zijn gericht op de functie dus je kunt na de opleiding direct aan het werk. Je kunt echt iets met de kennis die je opdoet. Daarnaast krijg je na het succesvol afronden van een opleiding een erkend diploma waarmee je sterk staat op de arbeidsmarkt.

Een sucesverhaal

Als je nog niet overtuigd bent van de meerwaarde van een opleiding van Fabius lees je hier over het verhaal van Astrid. Zij verloor haar baan als leidinggevende en wilde daarna iets anders met haar carrière. Ze had daar alleen nog geen werkervaring in en dat zorgde ervoor dat ze weinig kans had op een kantoorbaan. Toen heeft ze diploma’s gehaald bij Fabius en gaf een werkgever haar een kans. Het behalen van diploma’s bij Fabius heeft dus wel degelijk nut.

Versterkt je positie op de arbeidsmarkt

Zoals je hebt gelezen kan een diploma van Fabius je kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Ook als je weinig of geen ervaring hebt in het vakgebied. Je kunt in je eigen tempo de opleiding volgen op meer dan 50 locaties in Nederland.