Een schoon huis met de juiste schoonmaakmiddelen

Het schoonmaken van je huis staat vast niet hoog op je lijstje met leuke activiteiten. Met de juiste schoonmaakmiddelen gaan de schoonmaakklussen in huis een stuk sneller en wordt alles bovendien beter schoon. Zo hou jij tijd over voor de echte leuke dingen in het leven!

 

Schoonmaakmiddelen voor je keuken

 

De keuken kan behoorlijk vies zijn nadat je uitgebreid hebt staan kokerellen. In de keuken is hygiëne heel belangrijk, dus schoonmaken is dat ook. Laten we meteen met de lastigste klus beginnen: de oven. Het hardnekkige vuil in de oven pak je aan door een bakje met citroenschijfjes in de oven te zetten. Na tien minuten is het vet zacht geworden en kan je het veel makkelijker verwijderen. De wanden maak je daarna schoon met allesreiniger. Bestaat de buitenkant van je oven deels uit RVS? Laat het materiaal weer glanzen met een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor RVS. De rest van de keuken reinig je met een multi-keukenreiniger. Deze multi-reiniger is geschikt voor alle watervaste oppervlakken en verwijdert vet en vuil. Je maakt er niet alleen tegels en vloeren mee schoon, maar ook snijplanken en ander keukenmateriaal. De multi-reiniger is zelfs geschikt voor de handafwas.

 

Je badkamer weer spik en span

 

Kraanwater bevat kalk en in je badkamer zetten deze kalkresten zich af tegen de muur, op kranen en op de douchekop. Ook op je douchecabine zit vaak een witte waas. Met een hygiënische sprayreiniger en een tegelreiniger verdwijnen deze kalkvlekken als sneeuw voor de zon. Kalkvlekken voorkomen? Het is een kleine moeite om na elke douchebeurt de deur van de douchecabine met een wisser droog te maken. De voegen in de badkamer reinig je met behulp van allesreiniger of toiletreiniger. Eventueel gebruik je een precisieborstel om bij de moeilijk bereikbare plaatsen te komen.

 

Koop je schoonmaakmiddelen groot in

 

Maak het jezelf gemakkelijk en koop jouw schoonmaakproducten in bulk. Zo bespaar je een hoop geld en weet je zeker dat je altijd de juiste schoonmaakproducten in huis hebt.

 

Online printpapier bestellen

Printpapier is er in vele soorten, maten en kleuren. Bij het kiezen van printpapier dat bij uw doeleinden past zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden.

1.      De dikte van het printpapier

De dikte van het papier maakt de kwaliteit van het papier. Heel simpel gezegd hoe dikker het papier hoe beter de kwaliteit. En hoe dunner het papier is des te goedkoper het is. Maar dat niet alleen dunner papier is vaak ook doorzichtiger waardoor de inkt kan doorlekken naar de andere zijde van het papier.

Dik printpapier straalt meer kwaliteit uit en de inkt lekt niet door naar de andere kant. Kijk wel eerst of uw printer geschikt is voor dikpapier.

Niet alles wat u print is van groot belang. Daarom hoeft u niet altijd voor dik papier te kiezen. Kies daarom voor printpapier in verschillende diktes, zodat u voor iedere printopdracht de juiste papierdikte heeft.

2.      Wat is het doel?

Voor verschillende doelen zijn er verschillende soorten papier. Wanneer u een tekstdocument print is een gewoon A4-formaat printpapier prima. Maar als u foto’s wilt printen kunt u natuurlijk beter speciaal fotopapier gebruiken. Voor een flyer die in grote hoeveelheden gemaakt wordt, en vaak slechts kort gelezen wordt, kunt u beter een goedkoper papiersoort kiezen. Maar bij een presentatie of rapportage wilt u kwaliteit uitstralen en is een dikkere papiersoort aan te raden.

3.      Kleur of zwart-wit

Wanneer u iets in kleur wilt uitprinten raden we aan om voor een hogere kwaliteit printpapier te kiezen. Dit omdat er anders de kans bestaat dat de inkt doorlekt naar de andere zijde van het papier. Maar voor printen in zwart-wit voldoet standaard A4 printpapier van 80 gram.

 

4.      Welke printer?

Gebruikt u een laser- of een inktjetprinter? Voor een inktjetprinter hebben we printpapier waar een dunne coating op is aangebracht dat het uitlopen van de inkt voorkomt. En printpapier voor een laserprinter heeft weer een hogere witheid, gladheid en is zwaarder.

Kies daarom voor Valeda

Valeda is gespecialiseerd in alle soorten printpapier alledaags tot speciaal, van wit tot vele kleuren en van lichtgewicht tot zwaar. Wij hebben printpapier uit voorraad leverbaar en snel bij u geleverd, thuis of op kantoor.

Voor gratis advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

http://www.valeda.nl/papier/printpapier.html

Welke soorten werkschoenen zijn er te koop?

Welke soorten werkschoenen zijn er te koop?

Werkschoenen vallen onder de categorie bedrijfskleding of beschermende kleding. In veel bedrijfstakken zijn werkschoenen verplicht vanwege de veiligheid die het oplevert. Zo zijn er modellen te koop die specifiek bescherming bieden tegen zware voorwerpen, deze zijn geschikt voor alle mensen die werken in bijvoorbeeld fabrieken. Dergelijke werkschoenen zijn gemaakt van zeer stevig materiaal en hebben vaak een versterkte neus van staal. Zo voorkomt u dat uw voeten verbrijzeld raken wanneer er iets zwaars op terecht komt. Deze schoenen worden ook wel veiligheidsschoenen genoemd en zijn verplicht in onder andere de bouw, fabrieken en waar gewerkt wordt met machines. Andere modellen werkschoenen zijn geschikt voor bijvoorbeeld werken in een omgeving waar veel hitte is of kans is op vonken. Dergelijke schoenen beschermen dan uw voeten tegen brandwonden. Ze worden vaak gedragen in combinatie met een beschermende overall of andere beschermende kleding.

Waar kunt u voordelig werkschoenen aanschaffen

Als u verplicht bent om beschermende schoenen te dragen, kan het zo zijn dat u deze van uw werkgever aangeboden krijgt. Ook kunt u overwegen om zelf een paar aan te schaffen, wanneer u bijvoorbeeld veel moet klussen. Hiervoor kunt naar diverse organisaties of bedrijven gaan. Zo bieden de meeste bouwmarkten en tuincentra vaak enkele modellen aan. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model of een model met specifieke eigenschappen zoals een hoge mate van brandwerendheid, dan kunt u het best eens via het internet zoeken.

Zoek voor meer informatie eens op het internet

Er zijn vele organisaties te bereiken via het internet. Typ in een zoekmachine in waar u naar op zoek bent en er komen diverse bedrijven voorbij die beschermende schoenen aanbieden. Bekijk eens diverse websites en vergelijk ze eens, er zijn vast websites die een model aanbieden dat bij uw wensen en budget past.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/veiligheidsschoen-kopen