De lente komt er weer aan!

Zo af en toe schijnt het zonnetje weer een middag en zitten de terrassen ineens bomvol. Ook zijn er weer paaseieren te koop in de supermarkt en hangen de kledingwinkels vol met kleding in gezellige kleurtjes. Dit zijn de eerste signalen van dat de lente er weer aankomt. Wat heerlijk! En er is één ding waar ik me het meeste op verheug; namelijk lentekleding shoppen.

Basic items zijn een must

Vaak maak ik als de lente eraan komt een wishlist van mijn meest favoriete items. Dit jaar zijn er verschillende trends waar ik maar al te graag in mee ga. Maar misschien is het wel nog belangrijker om een paar goede basic items in de kast te hebben liggen. Dan kan je sowieso een leuke look creëren, met of zonder de trend-items. Zelf vind ik de belangrijkste basics: een goede jeans, een mooie basic lentejas en een paar goede sneakers.

Het leukste sneakermerk

Omdat ik een goede basic jeans en jas al een tijdje in huis heb, hoef ik alleen nog een paar goede sneakers aan te schaffen. Gelukkig wees een vriendin mij op een heel leuk sneakermerk. Dit merk, Phillippe Model, heeft handgemaakte en unieke sneakers met een sportieve look. Deze kan je combineren met je stoere jeans dus, maar ze misstaan ook zeker niet onder een rokje of jurkje. En het allerfijnste is; je kan ze online bestellen! Jezelf naar de winkel slepen en daar oververhit schoenen passen is dus niet nodig.

Combineren

De laatste tip die ik jullie kan geven voor de beste lente outfit is; blijf combineren! Oneindig kleding kopen kan niemand. Het kost je bakken met geld en je kledingkast is ook op een gegeven moment vol. Maar als je blijft combineren kan je er elke dat wel iets anders uitzien zonder al te veel moeite. Denk bijvoorbeeld aan leuke sjaaltjes, die overigens dit seizoen weer helemaal hip zijn, die je om je nek of in je haar kunt knopen. En ook met een paar goede statement sieraden of een opvallende tas kan je je look veel variatie geven.

Dus: shoppen maar!

Ga dus lekker naar de winkels of online surfen naar goede basics. Als je een goede jeans, een mooie jas en een paar vette sneakers hebt kan de lente beginnen. En als je dan een leuke trend ziet kan je deze eindeloos combineren met je basics en sieraden of tassen. Zo loop je de hele lente in de meest hippe en leuke outfits!

https://www.vanarendonk.be/dames/philippe-model-damesschoenen/

Een pleisterautomaat is efficient

Bij de pleisters die je in de winkel koopt, moet je in vrijwel alle gevallen eerst rommelen met de omhulsels. Er zit meestal nog een plasticje om het plakgedeelte, voordat je deze kunt bevestigen op de wond. Heel veel mensen zitten hier altijd mee te rommelen, omdat ze zenuwachtig worden of zo snel mogelijk de wond af willen dekken. Met een pleisterautomaat kun je direct de pleister plakken als je deze met één hand uit de omhulsel hebt getrokken. Vooral in de keukens van restaurants zie je deze automaten terug. Het is van belang dat hier hygiënisch wordt gewerkt en dat er hierdoor niet met prulletjes over de vloer gewerkt kan worden. Het is dan bij een snijwond wel zo makkelijk om deze met één handeling te kunnen afdekken. Er hoeft niet meer gezocht te worden naar een verbandkoffer maar de pleisterautomaat hangt in de meeste gevallen direct binnen handbereik. Ook in werkplaatsen kom je deze pleisterautomaten steeds vaker tegen. Denk hierbij aan een werkplaats voor auto’s of treinen. In veel gevallen wordt er onder tijdsdruk gewerkt en is er geen tijd om rustig een verbandkoffer te zoeken. De pleisterautomaten kunne n gewoon nagevuld worden zodra deze leeg zijn. De kap aan de bovenzijde kan opengeklapt worden, waarna de nieuwe pleisters gemakkelijk erin gestopt kunnen worden. In veel gevallen zijn er meerdere blokken  waar de pleisters in bevestigd kunnen worden. Zo is het mogelijk om pleisters met verschillende lengtes en vormen aan de pleisterautomaat toe te voegen. Het woord efficiëntie is hierbij van groot belang, omdat hierdoor de bestrijding van wondjes snel en gemakkelijk verholpen kan worden. Schoens safety is een bedrijf die zulke professionele apparaten kan leveren van hoge kwaliteit. Het is zelfs mogelijk om een aparte omhulsel om de pleisterautomaat te nemen zodat deze steriel is en blijft waar deze ook maar komt te hangen.

https://www.schoens-safety.nl/

Geef je badkamer een make-over en plaats een hangend toilet

Als je van plan bent je badkamer te verbouwen, is het verstandig na te denken over het type toilet dat je wilt plaatsen. Tegenwoordig is het hangend toilet zeer populair en verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Het is dus zeker mogelijk een hangend toilet te vinden die bij jouw badkamer past. Doordat het hangend toilet nog steeds enigszins een noviteit is in de ogen van velen, biedt het een stijlvolle uitstraling. Veel mensen zijn namelijk nog gewend aan een staande pot die vastzit aan de vloer. Door op zoek te gaan naar een dergelijk toilet bij Badkamerwinkel.nl vind je zeker een hangend toilet voor jouw badkamer. De keuze is ruim namelijk.

De verschillende uitvoeringen van een hangend toilet

Er zijn veel verschillende uitvoeringen van een hangend toilet. Je vindt ze in allerlei soorten en maten en zijn daardoor geschikt voor vrijwel elke badkamer. Of je nu op zoek bent naar verkorte toiletten of toiletten in diverse materialen, het is allemaal te vinden. Je kunt ze in de badkamer plaatsen met een vlakspoel of diepspoel. Door de ruime mogelijkheden kun je het hangend toilet eenvoudig laten aansluiten bij de rest van de badkamer, jouw stijl en jouw smaak. Wil je jezelf verzekeren van kwaliteit en een stijlvolle uitstraling? Koop jouw hangend toilet dan bij Badkamerwinkel.nl. Je bepaalt zelf op welke hoogte het toilet komt te hangen, zodat je zeker bent van een optimale zithoogte.

Een compleet hangend toilet aanschaffen bij de specialist

Als je op zoek bent naar een hangend toilet voor jouw badkamer, dan is het aan te raden dit bij een specialist aan te schaffen. Je kunt hierbij denken aan Badkamerwinkel.nl. Hier kun je terecht voor een compleet hangend toilet. Je kunt hier niet alleen het toilet zelf kopen, maar ook het inbouwreservoir, de bedieningsplaat en een toiletzitting. Hiervoor kun je dus allemaal bij dezelfde specialist terecht. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want je kunt alle benodigdheden eenvoudig online bestellen. De specialisten van Badkamerwinkel.nl kunnen je ook nog eens voorzien van advies op maat over de montage van het hangend toilet in jouw badkamer.

https://www.badkamerwinkel.nl/

De meest uiteenlopende wastafels

Tegenwoordig komt er heel wat bij kijken bij het kiezen van de juiste wastafels. Er zijn namelijk zeer veel verschillende wastafels verkrijgbaar. De wastafels en waskommen van Thijs Noldus Art of Nature worden persoonlijk geselecteerd door Thijs Noldus. Regelmatig gaat hij op zoek naar een nieuwe, unieke wasbak met een natuurlijk uitstraling. Vaak vindt hij deze producten in Indonesië, waar er veel contact is met de makers van deze natuurlijke waskommen. Door er vaak te komen en goed om te kunnen gaan met de plaatselijke gebruiken en gewoontes, worden er goede contacten onderhouden met de makers. Op deze manier worden er goede afspraken gemaakt waardoor u deze prachtige waskommen kunt krijgen voor een scherpe prijs. De wastafels zijn natuurlijk van de beste kwaliteit.

Bekijk de natuurlijke wasbak, wastafels en waskommen in de showroom

U kunt in de webshop de natuurlijke wasbak naar keuze uitzoeken. Daar vindt u een duidelijk overzicht van alle huidige producten en de mogelijkheden daarvan. U kunt vanuit hier uw bestelling plaatsen en thuis laten bezorgen. Maar de showroom van Thijs Noldus Art of Nature is ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen. Hier vindt u niet alleen wastafels en waskommen, maar ook andere meubelen en accessoires. Hier vindt u ook nieuwe producten die niet op de website staan. Het is zeker de moeite waard om een bezoek aan de showroom te brengen. Dan kunt u de door u gekozen wastafels of waskommen direct mee naar huis nemen!

One-of-a-kind wasbak, waskommen of wastafels

Bent u die witte wasbak in uw badkamer of keuken ook zo beu? Wilt u iets wat echt opvalt? Iets wat niemand anders in huis heeft? Dan gaat u naar Thijs Noldus Art of Nature. Daar vindt u wastafels die niet alleen gemaakt zijn van natuurlijke producten, sommige zijn zelfs door de natuur gevormd! Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Doordat de waskommen gemaakt zijn van natuurlijke producten, zijn ze uiteraard bestand tegen extreme weersomstandigheden. Kiest u voor een natuurlijke wasbak, dan kiest u voor weinig onderhoud en een uniek product dat erg lang meegaat.

http://www.buddha4all.nl/

Bestudeer eerst monsters voordat u bedrijfskleding laat ontwerpen en laten maken

Uw mening staat voorop als het gaat om het ontwerpen en laten maken van bedrijfskleding. Wanneer u niet tevreden bent, dan is de kledingmaker dat ook niet. Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: dit is niet zomaar een eenvoudig proces. Er komt veel bij kijken en voor u als ondernemer is er redelijk wat onzekerheid. B&M Textiles & Promotions doet zijn best om deze onzekerheid weg te nemen. U krijgt namelijk monsters toegestuurd. Bevallen u deze? Dan gaat u akkoord en pas dan gaan wij aan de slag met de productie van uw complete bestelling. U weet op deze manier zeker dat u iets in huis haalt dat compleet aan uw wensen voldoet. De bedrijfskleding kan gedrukt en geborduurd worden, al naargelang uw wensen.

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: ethische en milieuvriendelijke manier

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: er worden steeds meer eisen gesteld. Zo moeten ze op een ethische en milieuvriendelijke manier geproduceerd worden. Dit is dan ook één van de strengste eisen die worden gesteld door B&M Textiles & Promotions. Bij dit bedrijf kunt u bedrijfskleding laten maken, waarbij zij rekening houden met uw wensen. Zij zijn een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming . De arbeidsomstandigheden in de fabrieken waar de bedrijfskleding wordt gemaakt. Ze leveren dan ook al ruim 10 jaar aan het WNF. Dit is dan ook met goede reden. Dit laat zien dat het bedrijf een betrouwbare partner is als u bedrijfskleding wilt laten ontwerpen.

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: volgens uw huisstijl en wensen

Bedrijfskleding ontwerpen en laten maken: dit wilt u natuurlijk geheel volgens wens laten doen. Daarom wordt er maatwerk geboden bij de specialist. De bedrijfskleding wordt geheel volgens uw huisstijl en wensen ontworpen en geproduceerd. Uw bedrijfslogo kan er eenvoudig worden opgeplaatst. Hoe dit gebeurt, bepaalt u zelf natuurlijk, zoals door bedrukken of borduren. U kiest de materialen en de kleuren. Hierbij wordt er op meerdere factoren gelet, zoals de mate van comfort en de toepassing. Bedrijfskleding die in de bouw worden gedragen, zullen aan andere voorwaarden moeten voldoen, dan bedrijfskleding voor winkelpersoneel bijvoorbeeld. In alle gevallen kunt u bedrijfskleding laten maken volgens maatwerk.

http://bmdesign.nl/

Milieuvriendelijk: Philips LED lampen en LED GU10

Maak een milieuvriendelijke keuze en kies voor Philips LED lampen. Deze zijn namelijk erg duurzaam. Nadat de gloeilamp meer dan 150 jaar trouwe dienst heeft bewezen is deze inmiddels niet meer in de schappen van winkels terug te vinden. Sinds 1 september 2012 mogen fabrikanten geen gloeilampen meer op de markt brengen die dienst doen als algemene verlichting. Bestaande voorraden mochten winkeliers nog wel leeg verkopen. De reden hiervoor is duidelijk. De gloeilamp is duur in gebruik en bovendien zeer onzuinig (energielabel E, F of G). Tegenover de bijzonder zuinige spaar- en ledlampen (energielabel A of B) heeft de gloeilamp aan terrein moeten inboeten. Dit geldt ook voor de halogeenlampen, maar gelukkig zijn er veel alternatieven op de markt waaronder Philips LED lampen als de LED GU10. Met behulp van LED armaturen zijn deze stevig aan de wand of het plafond te bevestigen.

Philips LED lampen en LED GU10 kunnen buitenshuis worden gebruikt

De ledlamp (waaronder Philips LED lampen en LED GU10) heeft de toekomst. Niet alleen zijn ze nog zuiniger dan spaarlampen; ze geven direct vol licht en zijn vaak dimbaar. Led lampen, waaronder Philips LED lampen zijn bestand tegen koude omstandigheden waardoor ze ook buitenshuis kunnen worden geplaatst. Er is bovendien een ruime keuze aan Led armaturen waardoor ze altijd goed te bevestigen zijn op de gewenste locatie. Vaak kunnen LED lampen worden gedempt waardoor men naar gelang wensen en voorkeuren de lichtintensiteit kan bepalen. Deze lampen leveren een onmiddellijke energiebesparing in uw woning op en leveren een belangrijke bijdrage aan de sfeer van de woning.

Philips LED lampen en LED GU10: verschillen in lichtniveau verklaard

Heeft u LED Philips LED lampen of een LED GU10 in huis en armaturen en ervaart u gedurende sommige perioden een verschil in lichtniveau? Dan is het goed te weten hoe deze storingen veroorzaakt worden. Zo kan er bijvoorbeeld een effect optreden wanneer de stofzuiger wordt ingeschakeld. Daarnaast stuurt de elektriciteitsmaatschappij pulsen op vaste tijdstippen van de dag waarbij het net schakelt tussen de dag- en nachtinstellingen. Deze storingen zijn niet schadelijk voor de aangesloten verlichting. Storingen kunnen overigens ook op de audio-installatie voorkomen. Door een grotere afstand te handhaven tussen de twee ingangsdraden kan dit worden voorkomen.

http://www.samelight.eu/

Hangend toilet: praktisch en stijlvol

Hangend toilet: praktisch en stijlvol. Een dergelijk toilet vind je bij Badkamerwinkel.nl. Een hangend toilet biedt een praktische oplossing voor elke badkamer. Het biedt vele voordelen. Zo zorgt het ervoor dat je het eenvoudig kunt schoonmaken. Je kunt ook gemakkelijk de vloer eronder bereiken tijdens het dweilen. Een toilet dat wel aan de vloer is bevestigd, is moeilijker schoon te maken. Vaak is er een randje tussen de vloer en het toilet dat nauwelijks is schoon te maken. Bovendien geeft het een ruimtelijke effect. Het neemt namelijk geen ruimte op de vloer in beslag. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof er meer ruimte beschikbaar is. Dit is dan ook de reden dat het hangend toilet in de badkamer aan populariteit wint.

Hangend toilet: stijlvolle uitstraling

Een hangend toilet biedt een stijlvolle uitstraling, waardoor het uitstekend bij jouw badkamer aansluit. Het maakt niet uit welke vorm je kiest. Elk hangend toilet biedt een dergelijke uitstraling. Dit komt vooral doordat het nog steeds een relatief nieuw product is in de ogen van het volk. De meeste mensen zijn gewend aan een staande pot. De hangende versie is dan ineens nieuw en ziet er direct stijlvol uit. Zoek je een toilet met een stijlvolle uitstraling? Kies dan voor een hangend toilet. Bij Badkamerwinkel.nl vind je zeker een hangend toilet voor jouw badkamer! Je hebt de keuze uit een breed assortiment.

Hangend toilet: diverse soorten verkrijgbaar

Een hangend toilet is in diverse soorten verkrijgbaar. Zo kun je een hangend toilet in de badkamer plaatsen met diepspoel of vlakspoel. Ook zijn er verkorte toiletten en zijn ze in diverse materialen beschikbaar. Doordat er zoveel modellen beschikbaar zijn, is het eenvoudig om het toilet te laten aansluiten bij de rest van de badkamer. Je smaak en stijl wordt dus gewaarborgd. Door het hangend toilet bij Badkamerwinkel.nl aan te schaffen, verzeker je jezelf van kwaliteit en een stijlvolle uitstraling van het geheel. Bij het toilet kun je zelf bepalen op welke hoogte het toilet komt te hangen. Zo zorg je voor een optimale zithoogte.

https://www.badkamerwinkel.nl/

Wastafels, waskommen en een wasbak: ook producten van hout en marmer verkrijgbaar

Wastafels, waskommen en een wasbak: ook producten van hout en marmer verkrijgbaar. Het aanbod wastafels, waskommen van Thijs Noldus Art of Nature is niet alleen groot en divers, maar biedt een oplossing voor iedereen. De prijzen zijn scherp, waardoor er voor iedereen een betaalbare oplossing is te vinden. De klant heeft keuze uit de materialen en afmetingen van de producten. Zo is er een wasbak beschikbaar van versteend hout, maar zijn er ook producten vervaardigd uit wit riviersteen. Een waskom kan ook geplaatst worden op een zuil of pilaar. Er zijn zelfs marmeren producten te vinden bij dit bedrijf. De wasbak bij Thijs Noldus Art of Nature is niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook in de keuken. Het is bovendien een ware blikvanger in elke woning. Bovendien kan er met de wensen van de klant rekening worden gehouden. Er kan natuurlijk ook een kraangat worden geplaatst.

Wastafels, wasbak en waskommen: onderhoudsvriendelijke producten

De wastafels, waskommen en de wasbak van Thijs Noldus Art of Nature zijn gemaakt van natuurlijke producten en zelfs (deels) gevormd door de natuur. Dit zorgt ervoor dat deze producten onderhoudsvriendelijk zijn. Zelfs als u ze buiten wilt plaatsen. De natuurlijke producten zijn namelijk uitstekend bestand tegen diverse weersomstandigheden en tegen intensief gebruik. De materialen die gebruikt zijn in deze producten, zijn onder andere steen, marmer en hout. U haalt dus niet alleen unieke producten in huis, maar ook producten waar u weinig aandacht aan hoeft te besteden op het gebied van onderhoud. Als u nog niet overtuigd bent, kunt u ook gewoon een kijkje nemen in de showroom in Maasbree of Venlo.

Wastafels, waskommen en een wasbak met natuurlijke vormen

Wastafels, waskommen of een wasbak hebben allemaal natuurlijke vormen. Iedereen denkt natuurlijk eerst aan alledaagse voorwerpen. Echter zijn deze producten bij Thijs Noldus Art of Nature dat juist niet. De wastafels, waskommen of een wasbak zijn hier juist natuurlijke producten met een verhaal. Deze producten zijn namelijk allemaal met de hand gemaakt of (deels) door de natuur gevormd. Dit biedt natuurlijk de zekerheid dat deze producten nergens anders zijn te vinden en dat het ook echt one-of-a-kind producten zijn. Thijs Noldus Art of Nature heeft een zeer divers aanbod aan deze producten. Ze kunnen binnen Nederland en België worden geleverd tegen een kleine vergoeding. Natuurlijk kunnen klanten de producten ook ophalen in de showroom. Deze is gevestigd in Maasbree en in Venlo.

http://www.buddha4all.nl/

Sieraden webshop voor handgemaakte sieraden

Vrouwen zijn er dol op om unieke zilveren sieraden te dragen. Het laatste wat ze willen is een vrouw tegen komen die precies dezelfde zilveren sieraden draagt. Daarom dragen ze graag unieke sieraden waardoor ze het gevoel krijgen dat ze speciaal zijn. Ze kopen liever geen zilveren sieraden bij een plaatselijke juwelier, maar gaan op zoek naar echte unieke exemplaren die zijn gemaakt door een vakman. Een adresje waar je deze handgemaakte sieraden kunt vinden is in de sieraden webshop van Wereldse Juwelen. In deze webshop zijn alle sieraden handgemaakt door zeer bekwame vakmensen. Zoals de naam al een beetje verraadt komen alle sieraden uit verschillende delen van de wereld. De webshop heeft een ruime keuze zilveren sieraden uit bijvoorbeeld Tibet, Indonesië en Mexico maar ook sieraden die van andere natuurlijke materialen zijn gemaakt zijn in de sieraden webshop te vinden.

Handgemaakte kralen sieraden

Handgemaakte sieraden van kralen zijn tijdloos en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Ook Wereldse Juwelen heeft een collectie sieraden die gemaakt zijn van kralen. Wel heel bijzonder zijn de kralenarmbanden en kettingen uit Ghana. Deze sieraden zijn handgemaakt door vrouwen van glaskralen en kralen van bauxiet. Het glas dat ze gebruiken is 100% gerecycled en de warme bruinrode kleur van bauxiet die zo typerend is voor de kleur van Afrikaanse aarde maken van deze sieraden prachtige juweeltjes. Kijk voor deze en nog veel meer unieke kralen sieraden in de sieraden webshop van Wereldse Juwelen.

Handgemaakte oorbellen

Handgemaakte oorbellen worden door kunstenaars van over de hele wereld ontworpen van zorgvuldig gekozen materialen en op een werkelijk schitterende manier in elkaar gezet. Wel hele unieke oorbellen die in de sieraden webshop te vinden zijn, zijn vervaardigd door een kunstenares uit Thailand. Al deze oorbellen bestaan uit kleine kleurrijke edelsteentjes die op creatieve wijze aan een goudkleurig zijden draad zijn geknoopt die hangen aan een zilveren oorhaakje. De oorbellen zijn er in verschillende kleuren te vinden. Naast deze unieke handgemaakte oorbellen heeft deze sieraden webshop ook zilveren oorbellen gezet met edelstenen uit bijvoorbeeld Mexico, India en Bali.

De sieraden webshop van Wereldse Juwelen zou natuurlijk niet compleet zonder armbanden, kettingen, ringen, hangers en mala’s. Ook deze sieraden zijn in de webshop aanwezig, natuurlijk allemaal handgemaakt en uit een bijzonder land hier ver vandaan. Ben je benieuwd naar de unieke handgemaakte sieraden van Wereldse Juwelen, neem dan gauw een kijkje in deze sieraden webshop. Het is absoluut de moeite waard.

 

https://www.wereldsejuwelen.nl