Meer aandacht voor de patiënt

Je gaat vast niet voor je plezier naar het ziekenhuis. Toch zal het af en toe nodig zijn om een bezoek te brengen aan een polikliniek of soms zelfs enige tijd als patiënt in het ziekenhuis door te brengen. Waar heb je dan behoefte aan? Aan primaire zorg natuurlijk, maar ook aan nog veel meer. Je houdt immers van lekker eten, een actueel televisieaanbod en je kunt ook niet al te lang zonder internet. Goede kans dus dat je van het ziekenhuis verwacht dat ook deze zaken op orde zijn. Het Rijnstate Ziekenhuis, met een hoofdvestiging in Arnhem en enkele nevenlocaties in de regio, houdt zich al jaren bezig met deze uitdaging.

Een goed gastheer

Voor patiënten en bezoekers van de poliklinieken treedt Rijnstate op als een goed gastheer. Dit valt je al op in de wachtkamer. Rijnstate probeert patiënten op tal van manieren gerust te stellen en goed te informeren. Wachten is voor niemand leuk, maar voor patiënten kan het extra vervelend zijn. Met wachtverzachting wordt je door het Rijnstate ziekenhuis geïnformeerd over het laatste (sport)nieuws en krijg je daarnaast beelden te zien die je gedachten even afleiden. Deze informatie wordt via een digital signage oplossing uit externe bronnen gehaald en direct op de informatieschermen weergegeven.

Rijnstate biedt meer

Maar Rijnstate gaat verder, zo biedt het ziekenhuis patiënten ook actuele wachttijdinformatie aan. Je kunt dus meteen zien hoe lang het nog duurt voor je aan de beurt bent. Met een digital signage oplossing van QYN kunnen receptionisten deze informatie in een handomdraai verversen, zonder dat zij hiervoor over technische kennis moeten kunnen beschikken. De combinatie van het feit dat je weet hoe lang je nog wachten moet met het tot je kunnen nemen van actuele en relevante informatie, zorgt ervoor dat het wachten een stuk dragelijker wordt.

Webdesign bedrijf uit Aalst

 

Een website maken is nog niet zo makkelijk. Toch heeft het hebben van een website vele prettige voordelen. Zo ben je goed vindbaar in zoekmachines zoals Google, kun je positieve en minder positieve reviews laten zien op de website, kun je werk wat je eerder gedaan hebt laten zien en kun je informatie geven over wat jij doet en kan. Daarnaast zullen al jouw concurrenten ook werken met een website, dus zij zullen eerder gevonden worden dan jij als jij geen website hebt. Nog niet genoeg redenen? Een website laten maken is een fluitje van een cent! En ja, inderdaad, laten maken. Want waarom moeite doen als het ook makkelijk? Hieronder staat uitgelegd hoe het werkt.

 

Een website laten maken

Kom je uit de regio Aalst? Daar zijn genoeg webdesign bedrijven te vinden. Webdesign Aalst zal al verschillende hits geven binnen bijvoorbeeld Google. De meeste van deze bedrijven werken met een programma zoals WordPress. Dit zijn simpele websitebouwprogramma’s die prettig zijn om mee te werken, ook als de website af is en jij wil nog andere informatie veranderen op je website. Het idee is als volgt: jij laat weten welke informatie en foto’s op de site moeten komen en onder welke kopjes je dit wil aanbrengen. De webdesigner ontwerp een mooie website waarin dit allemaal naar voren komt. Vervolgens kan je binnen vrij korte tijd al zien hoe het resultaat is geworden. De website kan dan online, en je kan gevonden worden door iedereen ter wereld.

 

https://kmowebdiensten.be/diensten/website-laten-maken/

Website laten maken

Sinds kort ben ik op zoek naar een webdesign bedrijf, want ik wil een website laten maken, dit heeft SiteToGo.nl voor mij gedaan (later meer hierover). Ik ben nu sinds kort verhuisd naar België terwijl ik 15 jaar in Nederland heb gewoond. Dat is dus een hele stap. Nu ik in Belgie woon, wat net over de grens is bij de provincie Brabant, woon ik nog vlakbij Nederland dus wil ik nog wel wat Nederlandse bedrijven pakken voor webdesign omdat de Belgische varianten mij niet zo erg aantrekken. Wat ik daar allemaal over ga vertellen lees je in dit blogje over hoe ik alles heb aangepakt.

 

Google.be

Natuurlijk was het eerst even wennen, want ik heb geen Google.nl meer nodig maar Google.be. Ik ben dus op Google.be bezig geweest en gaan zoeken op ‘website laten maken’ kwam daar maar zo een Nederlands bedrijf tegen die mij daar bij kon helpen. Alles zag er ook stukken beter uit dan bij de Belgische bedrijven en het leek me daarom ook een prima oplossing om mijn website door een Nederlands bedrijf te laten maken. Ik kwam in aanraking met het bedrijf SiteToGo.nl en die hebben mij laten weten dat het maar 450 euro kost om een website te laten maken, wat ik overigens een heel mooi bedrag vind en onder mijn budget ligt. SiteToGo.nl maakt gebruik van templates. Dat houdt in dat het standaard opmaken zijn waar ze alleen de kleuren en de tekst toe gaan voegen naar jouw wensen, vandaar ook het bedrag maar het is ideaal!

 

SiteToGo.nl is mij dus gaan helpen en een prachtige website voor me gaan maken waar ik erg veel schik van heb hier in België. Ik heb er ook zeker positief commentaar op gekregen van mijn nieuwe landgenoten en collega’s!