De eerste pagina
Image default
Auto's en Motoren

Waarom steeds meer werknemers gebruikmaken van een elektrische bedrijfswagen

Kiezen voor een elektrische bedrijfswagen is met recht te bestempelen als een trend. Vooraf waren analisten huiverig over de potentie van elektrische auto’s. Gedacht werd dat mensen toch geen afscheid konden nemen van hun auto die runt op benzine of diesel. Echter blijkt dat, wanneer u een elektrische bedrijfswagen als optie aanbiedt, werknemers deze kans vaak aangrijpen. Hoe komt het dat een elektrische bedrijfswagen zo populair is?

De populariteit van elektrische bedrijfswagens verklaard

Ten eerste is het milieu voor velen van ons een belangrijk thema. Klimaatverandering heeft niet alleen een impact op ons, maar zal ook voor onze kinderen misschien wel het grootste thema zijn. Als we iets kunnen doen om dit tegen te gaan, dan doen we dat. Elektrische auto’s stoten minder CO2 uit en maken geen gebruik van fossiele brandstoffen. Hierdoor zijn ze vele malen beter voor het milieu in vergelijking met andere soorten auto’s. Maar ook in financieel opzicht wordt gebruik maken van een elektrische bedrijfswagen steeds aantrekkelijker. De kosten zijn lager, u kunt een voordeel op uw belastingen ontvangen en het laten plaatsen van een laadpaal thuis kost u tevens weinig. Mits u een laadpaal thuis door bedrijven zoals ChargePro laat plaatsen. Om deze redenen kiezen ook steeds meer ondernemers voor een elektrische bedrijfswagen of een elektrische auto als leasewagen.

Elektrische bedrijfswagens voor ondernemers

Om de hierboven genoemde redenen zijn elektrische auto’s ook interessant als optie voor ondernemers. Op financieel vlak kan dit voordeel opleveren, maar oude en nieuwe klanten waarderen dergelijke duurzame initiatieven ook enorm. Het kan u nieuwe klanten opleveren. Kortom, de mogelijkheden zijn enorm. Elektrische auto’s worden steeds beter, en ook een laadpaal thuis of een laadpaal bij uw onderneming is mogelijk. De potentie is groot. Maakt u er gebruik van? Voor een indicatie van wat dit u gaat kosten, kunt u eens een kijkje nemen op de site van een bedrijf zoals ChargePro.

Gerelateerde artikelen

Geen dringend ziekenvervoer

Stap binnen bij deze deskundige garage nabij Balen

Belgen durven de bandenspanning niet te meten