Goedkoopste rijschool in Utrecht, Rijschool Vlam Utrecht

Welkom bij Rijschool Utrecht

Op zoek naar een rijschool in Utrecht? Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij rijschool Vlam Utrecht! Je kunt bij rijschool Utrecht tegen scherpe tarieven rijlessen volgen in Utrecht en Omgeving. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Wil jij graag garantie voor het behalen van je rijbewijs in Utrecht? Dan is het examengarantie misschien iets voor jou! Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 uur rijlessen in Utrecht afnemen bij rijschool Utrecht. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijlessen in Utrecht afneemt. Losse rijlessen in Utrecht kosten bij rijschool Utrecht maar 37euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht. Wij zijn een BOVAG erkende rijschool in de regio Utrecht.

 

Jouw 1e rijles bij autorijschool Utrecht is gratis!

Jawel je leest het goed! Bij autorijschool Vlam in Utrecht is jouw 1e rijles helemaal gratis! Wij snappen dat jij graag bij een rijschool in Utrecht rijlessen wilt volgen waar je op je gemak zit en waar je een goed gevoel bij hebt. Rijschool Utrecht is gespecialiseerd in het opleiden/ begeleiden van mensen met rijangst en of faalangst. Juist daarom kan je geheel gratis en vrijblijvend kennismaken met autorijschool Utrecht. Tijdens deze 1e rijles Utrecht heb je de gelegenheid om alle vragen die je hebt te stellen aan de instructeur. Natuurlijk kan je ook voorkeuren en wensen bespreken zodat de instructeur een schema voor je kunt maken als je rijlessen wilt volgen bij rijschool Utrecht . Een ander voordeel van deze 1e rijles in Utrecht is dat de instructeur een goed beeld van jouw huidige rijervaring krijgt. Zo kan de instructeur dus een inschatting maken van het te verwachten aantal benodigde rijlessen in Utrecht voor het behalen van jouw rijbewijs.

Rijschool Vlam Utrecht

Willem van Noortstraat 46

3514GG Utrecht

https://www.rijschoolvlam.nl

Scooter kopen? Ga naar Voordeelscooters.nl!

Met een scooter ben je altijd mobiel. In de drukke stad manoeuvreer je behendig tussen al het verkeer door, en ook voor langere afstanden is een scooter ideaal. Maar waar vind je nu een betrouwbare scooter tegen een goede prijs? Natuurlijk moet je daarvoor bij Voordeelscooters.nl zijn!

Betrouwbare scooters van de beste merken
Voordeelscooters.nl is ontstaan uit een grote passie voor scooters. Wij begrijpen dus precies waar een goede scooter aan moet voldoen. En dat merk je als je ons uitgebreide aanbod bekijkt. Misschien ga je wel voor een Senzo, Paggio of een Grande Retro scooter. Maar natuurlijk kun je op voordeelscooters.nl ook een mooie Vespa kopen. En het handige is dat er op al deze scooters 3 jaar BOVAG garantie zit. Je kunt er dus gegarandeerd jarenlang mee vooruit.

Betaal de laagste prijs
De scooters van Voordeelscooters.nl zijn verrassend laag geprijsd. Voor de prijs van een tweedehands scooter heb je bij ons zelfs al een heel nieuw exemplaar. Dat komt omdat wij de scooters rechtstreeks uit de fabriek geleverd krijgen. Hierdoor gaat er geen geld naar allerlei tussenpersonen en daar profiteer jij weer van.

Kwaliteit en service van Voordeelscooters.nl
Voordeelscooters.nl staat garant voor kwaliteit en een goede service. Zo nemen we bijvoorbeeld altijd de tijd om je te helpen met wat je zoekt. In onze winkel in Rotterdam laten we je graag zien wat er allemaal mogelijk is. Woon je niet in de buurt om je scooter in Rotterdam op te halen? Bestel je favoriete scooter dan gewoon online. Wij bezorgen namelijk door heel Nederland en België zodat je de scooter al binnen een paar dagen in huis hebt! Wil je dus een scooter kopen? Surf dan eens naar Voordeelscooters.nl!

https://www.voordeelscooters.nl/