In vastgoed investeren met uw vermogen loont

Wilt u een aantrekkelijk nettorendement halen op een belegging, dan kiest u ervoor om in vastgoed te investeren bij Center Parcs Vastgoed. Met een vast rendement verzekert u zichzelf van 3% tot 5% op uw investering en dat op jaarbasis. Zo ziet u volledig risicoloos uw vermogen groeien, zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. Uiteraard kiest u nog wel uit de mooiste locaties om een vakantiewoning te kopen en daarna kunt u direct beginnen met verhuren. Dankzij goede promoties en een toenemende vraag naar binnenlandse vakanties biedt deze investering u veel zekerheid.

Nettorendement wanneer u in vastgoed investeert

Het rendement dat u haalt op uw investering kunt u kostenvrij innen. Maar dat is niet het enige voordeel van deze investering in vastgoed. Ook kunt u btw terugvorderen en hoeft u zelf vrijwel niks meer te doen in de jaren nadat u de vakantiewoning in bezit heeft gekregen. Het nettorendement van 3% tot 5% is erg scherp en deze kunt u voor meerdere jaren vastzetten. Hierbij kiest u voor een vaststaand en gegarandeerd rendement, of voor een jaarlijks fluctuerend rendement op basis van huurinkomsten. Met de toenemende vraag in binnenlandse vakanties en de luxe van de vakantieparken hoeft u zich nochtans geen zorgen te maken over de rendementen.

 

Keuze uit topparken op de beste locaties

Center Parcs is al jaren gevestigd op de beste plekken in eigen land, maar ook daarbuiten. Voordat u een investering doet in het vastgoed van dit bedrijf krijgt u uitgebreid informatie over de beschikbare vakantiewoningen, meer inzicht in het exterieur en interieur én een overzicht van de beschikbare parken en locaties. Zo weet u precies waarin u investeert en kunt in het vervolg jaarlijks uw vermogen zien groeien. Doordat de gevraagde prijzen voor vakantiewoningen sterk variëren, kunt u als particulier eenvoudig een keuze maken uit een vakantiewoning die past bij uw vermogen. Start vandaag nog in vastgoed te investeren.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/

Kies voor onderhoud bij caravan dealers in Zuid-Holland en voorkom pech onderweg

Op vakantie met de camper, caravan of de vouwwagen? Dan gaat u een heerlijke tijd tegemoet. U wilt natuurlijk niet dat u op vakantie te maken krijgt met pech. Op pech in het buitenland zit namelijk niemand te wachten. Pech kan voorkomen worden door een goede voorbereiding. Laat daarom uw caravan, vouwwagen of camper van tevoren onderhouden bij caravan dealers in Zuid-Holland, zoals Giel Caravan Import. Wanneer u kiest voor een BOVAG-onderhoudsbeurt bij deze dealer, gaan specialisten aan de slag met meer dan zestig punten. Zij controleren of uw camper, vouwwagen of caravan voldoet aan de wettelijke eisen en comfort- en kwaliteitseisen. Een heerlijke kampeervakantie start met een goede voorbereiding!

Meer dan alleen caravans bij caravan dealers in Zuid-Holland

Heeft u een kampeervakantie geboekt? En gaat u bijna op weg met de caravan? Maar mist u nog een kampeertafel of stoelen? Of ontbreken de haringen, luchtbedden en slaapzakken nog? Deze vindt u in de kampeerwinkel van Giel Caravan Import, een van de caravan dealers in Zuid-Holland. In deze kampeerwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor de ideale kampeervakantie. Heeft u alles in huis voor de inrichting van de caravan, maar heeft u nog geen voortent of luifel? Ook hiervoor gaat u naar Giel Caravan Import. Giel Caravan Import is een van de beste caravan dealers in Zuid-Holland. Bij de caravan dealer vindt u alles om uw vakantie optimaal te laten verlopen, waardoor u volledig tot rust komt en geniet van een heerlijke vakantie.

Schade repareren is zo gebeurd bij caravan dealers in Zuid-Holland

Net terug van een fijne vakantie met de caravan, camper of vouwwagen? Maar heeft deze schade opgelopen? En wilt u dit graag laten repareren, zodat u geniet van de volgende kampeervakantie? Bezoek dan Giel Caravan Import, een van de caravan dealers in Zuid-Holland. De specialist helpt u graag met het repareren van uw schade. Grote of kleine schade, zij zorgen ervoor dat uw caravan, camper of vouwwagen helemaal hersteld wordt. De dealer is aangesloten bij een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Als de dealer niet is aangesloten bij uw verzekeringsmaatschappij, hoeft u geen hoog risico te betalen omdat zij altijd werken zonder eigen risico. De schade is zo hersteld, zodat u weer veilig op reis kunt!

Leuke single vakanties met ervaren reisbegeleiders

Wil jij de tijd van je leven beleven in het buitenland. Heb je echter nog geen vakantie gepland en ben je alleenstaand? Ga dan mee met een van de singlereizen van One2gethertravel. Deze specialist is al meer dan 15 jaar actief met het organiseren van single vakanties naar verschillende landen. Ga je mee op singlereis? Dan weet je zeker dat je begeleid wordt door deskundige en gezellige reisleiding die ervoor zorgt dat het tijdens jouw vakantie aan niets ontbreekt. Zij informeren jou en jij kunt 24/7 bij ze terecht voor allerlei vragen. Er ontstaat een leuke sfeer in de groep, je maakt vrienden voor het leven en misschien nog wel meer…

Ben je single? Ga mee met de singlereizen van de specialist

Bij One2gethertravel vindt alle soorten singlevakanties. Denk daarbij aan toffe citytrips, zonnige strandvakanties en zelfs wintersportvakanties. Zelfs vakantie in eigen land is een optie. One2gethertravel biedt het allemaal! Je wordt ingedeeld bij leeftijdsgenoten die ook een onbezorgde vakantie willen beleven. Gedurende de singlereizen zul je meer overeenkomsten vinden en meer van elkaar te weten komen. Maar dat ligt natuurlijk helemaal aan jou. Voor de overnachting heb je keuze uit een single of gedeelde kamer welke altijd met iemand van hetzelfde geslacht zal zijn. Bekijk het ruime aanbod aan single vakanties op de website van de specialist en boek eenvoudig jouw volgende vakantie. Al vanaf een klein prijsje beleef jij een geweldige vakantie! Waarom wachten? 

Singlereizen en eenoudervakanties

Op het gebied van eenoudervakanties en singlereizen, is One2gethertravel de specialist bij uitstek. Jij wilt toch ook de tijd van je leven beleven in het buitenland, nietwaar? Even weg van het dagelijks leven en alleen maar genieten. Samen met leeftijdsgenoten en goede reisleiding ga je mee op citytrip, shortbreak, zonvakantie, cultuurreis, actieve single reis of een van de single wintersport vakanties. Natuurlijk kan je ook meerdere keren per jaar mee met de single vakanties. Het motto tijdens alle singlereizen is: ‘Alles mag, niets hoeft’. Wil je even een moment voor jezelf of houd je juist van de gezelligheid van een groep? Jij geeft je eigen invulling, het is tenslotte jouw vakantie.

Op de Camping is een Zakmes een MUST

Wees goed voorbereid op vakantie met een zakmes

Of je het nou thuis gebruikt of op reis bij een camping, een zakmes is zonder twijfel een van de belangrijkste gadgets die je kan bezitten. Je kunt zoveel dingen doen met een zakmes: Kaas snijden, flessen openen, maar ook de perfecte stok maken om marshmallows mee te bakken. Een zakmes was de app voordat apps überhaupt bestonden.

Over het algemeen zijn zakmessen kleiner dan normale messen, omdat dit gemakkelijker te vervoeren valt. Voor de meeste zakmessen zal het lemmet tussen de 5 en 10 cm lang zijn. Dit zal alleen niet lang en sterk genoeg zijn als je iets wilt doet zoals survivallen, maar als je doel is om touwen of groentes te snijden, dan zit je hiermee helemaal goed. Fabrikanten gebruiken allerlei materialen–van aluminium tot en met botten–om het handvat en al je favoriete metalen (denk aan carbon en RVS) voor het mes te maken.

Je hebt zoveel verschillende opties voor het kiezen als je een zakmes wilt kopen, dus het is misschien handig om je zoekopdracht iets te verfijnen. Zakmessen mogen lekker simpel zijn, zo hebben sommige maar één mes, andere twee, en sommige zelfs drie of meer! Misschien heb jij wel een Wenger Giant nodig, wie zal het zeggen? Variatie is wat het leven zo mooi maakt.

Multitools

Dit laatste wordt ook wel een multitool genoemd. Multitools zijn misschien beter bent als de kleiner transformer-units die ergens in je huis ronddwalen. Deze multitools hebben allerlei hele handige opties. Ze staan er om bekend dat ze bijna ieder probleem op de camping (en eigenlijk ook in iedere andere situatie) kunnen oplossen.

Wees er dus zeker van dat je ook goed kijkt naar de beste multitools voordat je een zakmes koopt. Zoals mijn overgrootvader ooit heeft gezegd: “Ooit, in de uitgestrekte vlaktes van Duitsland, toen verloor ik mijn kurkentrekker. Wij hebben toen met twintig man, weken lang, op niks anders dan voedsel en water moeten teren.” Wees dus niet zo ongelukkig als de vader van de vader van mijn vader!

One Last Thing!..

Als laatste is het handig om bij de aankoop van je zakmes te kijken hoe je het mes scherp gaat houden. Thuis kan je een zakmes ergens professioneel laten verscherpen, maar op reis moet je dit zelf doen. Ik bespaar je het verhaal over mijn overgrootvader over hoe hij vergeten was om een wetsteen mee te nemen, want dat kan je vast zelf wel een beetje invullen. Kijk hier eens hoe je zelf een budget steen kunt maken om je zakmes te verscherpen.

http://www.futurmshop.nl/

Verschillende vakantieparken

Vakantieparken aan zee

Een vakantie aan zee is voor veel mensen favoriet. In de zomer is het fijn om van de zon te genieten op het strand. Tijdens andere seizoenen kunnen mooie strandwandelingen worden gemaakt. Uitwaaien aan zee is goed voor lichaam en geest. Vakantieparken aan zee zijn daarom erg geliefd bij velen. Vakantie-aanbieders zoals Center Parcs, Landal GreenParks, Roompot, Holiday Suites en TUI Family Life hebben vakantieparken langs de kust in verschillende landen. Zij bieden elk heel verschillende soorten parken aan, dus er is voor iedereen een ideaal park te vinden. Vanaf de vakantieparken kun je binnen korte tijd de zee bereiken.

 

Vakantieparken aan de Belgische kust

Aan de Belgische kust heb je keuze uit grote vakantieparken of Holiday Suites, met een wat kleinschaliger opzet. Sunparks is een aanbieder die enkel in België is gevestigd. Oostduinkerke en De Haan zijn plaatsen waar vakantieparken zijn. Andere populaire badplaatsen zijn bijvoorbeeld Knokke, Oostende en De Panne.

 

Vakantieparken aan de Nederlandse kust

Langs een groot deel van de Nederlandse kust zijn vakantieparken te vinden. Zeeland en Zandvoort zijn een paar van de populairste bestemmingen, maar plaatsen als Scheveningen, Egmond en Noordwijk zijn eveneens erg leuk. Strand is in Nederland ook te vinden in de noordelijke provincies en op de Waddeneilanden.

 

Vakantieparken aan de Franse kust

Holiday Suites heeft mooie, verzorgde vakantiehuisjes aan de Noord-Franse kust. Deze parken zijn geschikt voor reizigers die graag wat meer rust hebben en geen behoefte hebben aan een vakantiepark met veel faciliteiten. De overige vakantie-aanbieders hebben parken met veel activiteiten en faciliteiten. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

 

Zonvakanties aan de kust

Wie echt op zoek is naar een zonvakantie kan boeken bij TUI Family Life. Zij hebben vakantieparken in Turkije, Griekenland, Portugal, Spanje en nog enkele andere landen. Je kunt in veel gevallen een all inclusive vakantie boeken, zodat je nergens meer omkijken naar hebt.