Telfort of Ziggo bereiken?

Als je wilt weten hoe lang de Telfort storing in jouw wijk nog gaat duren, kun je contact opnemen met de Klantenservicetelefoon. Een van de medewerkers kan er vervolgens voor zorgen dat je direct in contact komt met het Telfort-team. Over storings- en onderhoudswerkzaamheden is deze telefoonprovider duidelijk en open. Je krijgt zowel info over de oorzaak als over de aard van de werkzaamheden en het tijdschema.

Telfort streeft er in alle gevallen naar het werk zo veel mogelijk ’s nachts te laten plaatsvinden. In die uren heeft een zo klein mogelijk aantal mensen er last van. In januari van dit jaar liet moederbedrijf KPN weten dat de naam Telfort gaat verdwijnen. Heel concreet betekent dit dat de fysieke winkels het straatbeeld zullen verlaten, net als de online Telfort shop. Nieuwe Telfort-abonnementen kunnen niet meer afgesloten worden. Daarentegen zullen er geen diensten geschrapt worden, deze gaan stap voor stap over naar KPN.

Snel doorverbonden

Dit is het nummer van de Ziggo klantenservice: 0900 1884. Ben je al klant? Jij kunt het gratis telefoonnummer 1200 gebruiken. De telefoon wordt iedere dag tussen 08.00 en 22.00 opgenomen. Zelfs op feestdagen! In sommige gevallen kan het handig zijn een Ziggo-winkel te bezoeken en ter plekke te overleggen. Op www. ziggo .nl staat een handige tool om snel het dichtstbijzijnde filiaal te achterhalen. Je vult je postcode in, klikt op het oranje blokje met ‘check’. Op een Google Maps kaart worden vervolgens alle Ziggo-winkels in de nabije omgeving getoond.

Voor degenen die veel op social media zitten, biedt Ziggo ook tal van contactmogelijkheden. Met name Twitter is handig. Via @ZiggoWebcare kun je al je vragen op het gebied van service vragen. @ZiggoCompany is bedoeld om op de hoogte te blijven van updates, de laatste nieuwtjes et cetera. En wat je natuurlijk ook altijd nog kunt doen, is de Klantenservicetelefoon raadplegen. Op www. klantenservicetelefoon .nl vind je supersnel alle telefoonnummers en emailadressen die Ziggo hanteert. Een mail kun je sturen naar info @ klantenservicetelefoon .nl. En wil je bellen, dan is dit het nummer: 1840.

https://www.klantenservicetelefoon.nl